Влак Виена - Грац цени от 19,37лв.

Започва от
19,37лв.
откривам

Виена до Грац с влак

Пътуването от Виена до Грац от влак е 144,5 km и отнема 2 ч. 29 мин.. Има 117 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 00:56. Възможно е да пътувате от Виена до Грац от влак само за 19,37лв. или за 100,78лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37лв..

Най-добра цена 19,37лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 29 мин.
Връзка на ден 117
Най-ниската цена 19,37лв.
Най-висока цена 100,78лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 00:56
Разстояние 144,5 km
Заминаване Виена
Пристигане Грац
Превозвачи DB - Regionalbahn, Railjet,

Влак Билети от Виена до Грац

  Sep 26
  38,94лв.
  24°
  Sep 27
  38,94лв.
  24°
  Sep 28
  38,94лв.
  24°
  Sep 29
  29,16лв.
  25°
  Sep 30
  29,16лв.
  24°
  Oct 01
  29,16лв.
  19°
  Oct 02
  29,16лв.
  19°
  Oct 03
  19,37лв.
  18°
  Oct 04
  19,37лв.
  18°
  Oct 05
  19,37лв.
  22°
  Oct 06
  19,37лв.
  22°
  Oct 07
  19,37лв.
  25°
  Oct 08
  19,37лв.
  24°
  Oct 09
  19,37лв.
  24°
  Oct 10
  19,37лв.
  20°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуване от Виена до Грац с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Виена до Грац. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Виена до Грац?

Средно билетът за влак от Виена до Грац ще ви струва 39,65лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,37лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Виена до Грац

 
Sep 26
вторник
24°
38,94лв.
29,90лв.
880,13лв.
Sep 27
сряда
24°
38,94лв.
31,80лв.
679,42лв.
Sep 28
четвъртък
24°
38,94лв.
31,11лв.
739,67лв.
Sep 29
петък
25°
29,16лв.
31,11лв.
733,80лв.
Sep 30
събота
24°
29,16лв.
31,11лв.
733,80лв.
Oct 01
неделя
19°
29,16лв.
31,11лв.
733,80лв.
Oct 02
понеделник
19°
29,16лв.
31,11лв.
733,80лв.
Евтини билети за от Виена до Грац
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Виена до Грац.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Виена до Грац, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Виена до Грац.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Виена до Грац

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19лв. до 61лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 68% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Виена до Грац

Най-евтините билети за влак Виена - Грац могат да бъдат намерени само за 19лв., ако имате късмет, или средно за 33лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 39лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Грац с влак

Когато пътувате до Грац с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ÖBB Railjet е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Австрийските федерални железници (ÖBB). Той свързва големи австрийски градове с места в Унгария, Германия, Швейцария и Чехия. Super Sparpreis, Sparpreis и Flexpreis са опции за тарифи, които определят гъвкавостта на билета и свързаните с него разходи, а Standard, First и Business са нивата на обслужване и комфорт, предлагани във влака.

WestBahn е железопътна компания, работеща в Австрия, основно по западната железопътна линия между Виена и Залцбург. Създадена е през 2008 г. и се фокусира върху комфорта и удоволствието на клиентите, като същевременно предоставя редовни пътнически влакови услуги. WestBahn управлява парк от модерни влакове, оборудвани с безплатен Wi-Fi, електрически контакти и климатик.

EuroNight е вид международна нощна влакова услуга, която работи в Европа. Той се управлява от различни национални железопътни компании и предлага удобни места за спане, вагон-ресторанти и други удобства за пътниците, пътуващи на дълги разстояния. Влаковете EuroNight обикновено се движат между големите градове в различни страни, като Париж и Берлин или Виена и Будапеща. Те често са популярен избор за пътешественици, които искат да спестят време и пари, като комбинират разходите за транспорт и настаняване. През последните години обаче много маршрути на EuroNight бяха преустановени или заменени с високоскоростни влакове, тъй като търсенето на нощни пътувания намаля.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Виена до Грац

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, Railjet и WESTbahn при пътуване от Виена до Грац.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Economy Class

Икономичната класа предлага седалки с отворен план с електрически контакти и рафтове за багаж.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Първата класа разполага с накланящи се кожени седалки, маси, електрически контакти и възможност за поръчка на храна и напитки.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Class

Бизнес класата предлага още по-удобни места за сядане, безплатна напитка за добре дошли и възможност за поръчка на храна и напитки от менюто на ресторанта, но се предлага само по избрани маршрути и срещу допълнителна такса.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard Class

Стандартният билет е вид билет за втора класа.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort Class

Комфортният билет е вид билет за втора класа, но предлага повече удобства от стандартния билет като повече място за краката. Включена е и резервация на място.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Билетът за първа класа предлага гъвкавост и допълнителен комфорт както при резервацията, така и по отношение на удобствата.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - Regionalbahn, Railjet и Cityjet Express от Виена до Грац
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Виена до Грац от влак.
съоръжения DB - Regionalbahn Railjet Cityjet Express EuroNight FlixBus WESTbahn DB - Intercity ÖBB EuroCity DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Виена до Грац Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.2kg
Автобус
7.7kg
Полет
306.3kg
Кола
29.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Виена до Грац с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Виена и Грац са 1.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Виена и Грац? Като вземете влака между Виена и Грац, ще спестите 305.1kg CO2 емисии спрямо полет, 6.5kg спрямо автобус и 28.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Виена до Грац?
Билет влак от Виена до Грац е 55,65лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Виена до Грац?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Виена до Грац е 19,37лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Виена и Грац от влак?
Виена до Грац е 144,5 km.
Колко време трае влак между Виена и Грац?
Виена до Грац е средно 3 ч. 24 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 29 мин..
Какви компании работят от Виена до Грац?
Виена до Грац се покрива от оператор(и) 10. Можете да намерите на Virail DB - Regionalbahn, Railjet, Cityjet Express, EuroNight, FlixBus, WESTbahn, DB - Intercity, ÖBB, EuroCity, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Виена до Грац?
Виена до Грац има средно 117 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Виена до Грац?
Най-ранният влак от Виена до Грац тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Виена до Грац?
Последният влак от Виена до Грац тръгва на 00:56. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Виена до Грац?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Виена до Грац?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Виена, за да отидете до Грац. Можете да преминете от Wien Hbf, Wien Praterstern and Wien Mitte и можете да стигнете до Graz Hbf and Graz Ostbahnhof-messe Bahnhof.
Колко директни връзки преминават от Виена до Грац?
Има средно 5 от Виена до Грац.
Кое е най-бързото време за пътуване между Виена до Грац от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Виена и Грац е 2 ч. 29 мин..
Има ли директен влак от Виена към Грац?
Да, има директен влак между Виена и Грац.
Какви са емисиите на CO2 за Виена до Грац от влак?
Пътуването на влак от Виена до Грац създава 1.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Виена

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Виена

Международни маршрути от Виена и близките райони

Други дестинации от Виена

Основни маршрути до Грац

Свързани маршрути

Други популярни маршрути