Автобус София - Созопол цени от 36,53 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 36,71 лв.
утре 41,00 лв.
2 дни 36,65 лв.
3 дни 36,65 лв.

София до Созопол с автобус

Пътуването от София до Созопол от автобус е 360,13 km и отнема 6 ч 24 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 15:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Созопол от автобус само за 36,53 лв. или за 48,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,53 лв..

Най-ниската цена36,53 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 24 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена36,53 лв.
Най-висока цена48,39 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване15:30 ч.
Разстояние360,13 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСозопол
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Sozopol

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Стигнете от София до Созопол с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Созопол. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Созопол с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Созопол. Средно обаче ще платите около 41,84 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 36,53 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Созопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Созопол. Средно обаче ще платите около 41,84 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от София до Созопол с автобус?

Средното време за пътуване е 6 ч 24 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 360,13 km от София до Созопол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Созопол да отнеме повече от 6 ч 24 мин. Пътуването от София до Созопол обхваща разстояние от 360,13 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 58 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Созопол по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Созопол?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Созопол на следните спирки: Sozopol Republikanska. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Созопол. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Созопол се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Созопол, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между София и Созопол. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Созопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sozopol

Евтини билети за автобус от София до Созопол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Созопол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Созопол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Созопол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sozopol

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 36,42 лв. до 38,84 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Созопол

Най-евтините автобусни билети София - Созопол могат да бъдат намерени само за 36,18 лв., ако имате късмет, или средно за 37,21 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Созопол с автобус

Когато пътувате до Созопол с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Созопол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Созопол от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Созопол Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.21kg
Автобус
27.01kg
Полет
72.03kg
Кола
57.62kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Созопол?
Билет автобус от София до Созопол е 41,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Созопол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Созопол е 36,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Созопол от автобус?
София до Созопол е 360,13 km.
Колко време трае автобус между София и Созопол?
София до Созопол е средно 6 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 58 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Созопол?
София до Созопол има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Созопол?
Най-ранният автобус от София до Созопол тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Созопол?
Последният автобус от София до Созопол тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Созопол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 36,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Созопол?
Има средно 6 от София до Созопол.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Созопол от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Созопол е 5 ч 58 мин.
Има ли директен автобус от София към Созопол?
Да, има директен автобус между София и Созопол.
Какви са емисиите на CO2 за София до Созопол от автобус?
Пътуването на автобус от София до Созопол създава 27.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Созопол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути