Автобус Бургас - Созопол цени от 53,11 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Бургас до Созопол с автобус

Пътуването от Бургас до Созопол от автобус е 21,51 km и отнема 13 ч 47 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 08:15 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Созопол от автобус само за 53,11 лв. или за 114,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 53,11 лв..

Най-ниската цена53,11 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 47 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена53,11 лв.
Най-висока цена114,59 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване08:15 ч.
Разстояние21,51 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСозопол
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Созопол с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Созопол? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Созопол, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бургас до Созопол?

Когато пътувате от Бургас до Созопол, можете да очаквате да платите средно около 71,19 лв.. Може да успеете да намерите цени до 53,11 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Созопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Бургас до Созопол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 71,19 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Созопол с автобус?

Разстоянието между Бургас и Созопол е приблизително 21,51 km. Като цяло ще ви отнеме около 13 ч 47 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Бургас и Созопол е около 21,51 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 13 ч 47 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Созопол продължават 13 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Созопол?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 06:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 08:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Созопол. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Созопол, който обикновено тръгва в 06:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 08:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Созопол?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas Central West,Burgas South,Burgas. Когато пристигнете в Созопол, може да успеете да слезете на спирки като Sozopol Republikanska. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Бургас до Созопол се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Бургас до Созопол, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Бургас и Созопол. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Созопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Бургас до Созопол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Созопол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Созопол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Созопол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 0,53 лв. до 65,65 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 99% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Созопол

Най-евтините автобусни билети Бургас - Созопол могат да бъдат намерени само за 2,21 лв., ако имате късмет, или средно за 36,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 55,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Созопол с автобус

Когато пътувате до Созопол с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Созопол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Созопол от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Созопол Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.51kg
Автобус
1.61kg
Полет
4.3kg
Кола
3.44kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Созопол?
Билет автобус от Бургас до Созопол е 71,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 53,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Созопол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Созопол е 53,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Созопол от автобус?
Бургас до Созопол е 21,51 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Созопол?
Бургас до Созопол е средно 13 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Созопол?
Бургас до Созопол има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Созопол?
Най-ранният автобус от Бургас до Созопол тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Созопол?
Последният автобус от Бургас до Созопол тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Созопол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 53,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Созопол от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Созопол е 13 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Созопол?
Да, има директен автобус между Бургас и Созопол.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Созопол от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Созопол създава 1.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Созопол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути