Автобус Стара Загора - Берлин цени от 258,81 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Берлин с автобус

Пътуването от Стара Загора до Берлин от автобус е 1448,14 km и отнема 30 ч 46 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 11:55 ч. и последното на 11:55 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Берлин от автобус само за 258,81 лв. или за 275,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 258,81 лв..

Най-ниската цена258,81 лв.
Продължителност на пътуването30 ч 46 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена258,81 лв.
Най-висока цена275,34 лв.
Първо заминаване11:55 ч.
Последно заминаване11:55 ч.
Разстояние1448,14 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеБерлин
ПревозвачиArda Tur

Автобус Билети от Стара Загора до Берлин

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Берлин

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Берлин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Берлин с автобус?

Билет за автобус от Стара Загора до Берлин ще ви струва средно 266,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 258,81 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 266,99 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Берлин.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Берлин с автобус?

При разстояние от 1448,14 km между Стара Загора и Берлин, обикновено отнема 30 ч 46 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 30 ч 46 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Берлин с автобус обикновено отнема 30 ч 46 мин, за да се измине разстояние от 1448,14 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Берлин ще ви отнеме 29 ч 55 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Берлин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Стара Загора до Берлин?

Първият заминаващ за деня от Стара Загора до Берлин тръгва в 11:55 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Стара Загора и Берлин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Стара Загора до Берлин, който обикновено тръгва в 11:55 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Берлин?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora AG. Пристигайки в Берлин, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, ZOB,Berlin Friedrichstraße,Berlin - Spandau,Berlin, Ostbahnhof. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Берлин.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Берлин?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Берлин. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Берлин. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Стара Загора до Берлин

Евтини билети за автобус от Стара Загора до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Стара Загора до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Стара Загора до Берлин

Най-евтините автобусни билети Стара Загора - Берлин могат да бъдат намерени само за 147,00 лв., ако имате късмет, или средно за 256,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 350,25 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с автобус

Когато пътувате до Берлин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Arda Tur от Стара Загора до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Берлин от bus.
съоръжения Arda Tur
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Берлин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
101.37kg
Автобус
108.61kg
Полет
289.63kg
Кола
231.7kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Стара Загора до Берлин?
Билет автобус от Стара Загора до Берлин е 266,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 258,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Берлин е 258,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Берлин от автобус?
Стара Загора до Берлин е 1448,14 km.
Колко време трае автобус между Стара Загора и Берлин?
Стара Загора до Берлин е средно 30 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 29 ч 55 мин.
Колко автобус на ден преминават от Стара Загора до Берлин?
Стара Загора до Берлин има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Стара Загора до Берлин?
Най-ранният автобус от Стара Загора до Берлин тръгва на 11:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Стара Загора до Берлин?
Последният автобус от Стара Загора до Берлин тръгва на 11:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 258,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Берлин?
Има средно 2 от Стара Загора до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Берлин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Стара Загора и Берлин е 29 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Стара Загора към Берлин?
Да, има директен автобус между Стара Загора и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Берлин от автобус?
Пътуването на автобус от Стара Загора до Берлин създава 108.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути