Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Созопол до София

Тръгване от
20,09 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 38,28 лв.
С Автобус

Утре

От 29,98 лв.
С Автобус

2 Дни

От 29,98 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуването ви от Созопол до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Созопол до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Созопол до София?

Най-евтините автобусни билети от Созопол до София струват 20,09 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 35,65 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Созопол до София.Созопол да се София с автобус

Най-добра цена 29,94 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 30 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 13:15
Последно отпътуване 13:15
разстояние 360 km
Заминаване Созопол
Пристигане София
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Karat-S (Карат-С), Grup Plus

Цена на билет Созопол - София всеки ден

 
Днес
30,82 лв.
Утре
38,28 лв.
След 2 дни
29,98 лв.
След 3 дни
29,98 лв.
След 4 дни
30,02 лв.
След 5 дни
29,98 лв.
След 6 дни
30,02 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
6
Минимална цена
20,09 лв.
Максимална цена
44,94 лв.

Созопол - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

36,38 лв.

Дата
неделя 10 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Sozopol Diving Center BG - София Централна автогара
07:15 - 13:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 45 мин.
CO2: 12.66kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Созопол до Софияс автобус?

Разстоянието между Созопол и София е около 360 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч. 30 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Созопол и София продължават 5 ч. 25 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Созопол до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Созопол в 13:15. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 13:15. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Созопол и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Созопол до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Созопол от следните спирки: Sozopol Sozopol bus station, Han Krum Square 2, Sozopol Diving Center BG, Sozopol Bus Station, Sozopol Sozopol Diving Center BG, ul. Industrialna, Sozopol, bus stop Stadion and Sozopol Diving Center BG, Industrialna St. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има пътувания от Созопол до София?

Ако искате да стигнете от Созопол до София, можете да пътувате с компании като Karat - S, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Karat-S (Карат-С) and Grup Plus. Ще откриете максимален брой от 21 заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между Созопол и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване