Автобус Созопол - София цени от 35,71 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Созопол до София с автобус

Пътуването от Созопол до София от автобус е 360,13 km и отнема 7 ч 0 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:15 ч. и последното на 13:15 ч.. Възможно е да пътувате от Созопол до София от автобус само за 35,71 лв. или за 44,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,71 лв..

Най-ниската цена35,71 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 0 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена35,71 лв.
Най-висока цена44,87 лв.
Първо заминаване04:15 ч.
Последно заминаване13:15 ч.
Разстояние360,13 km
ЗаминаванеСозопол
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni

Пътуването ви от Созопол до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Созопол до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Созопол до София?

Най-евтините автобусни билети от Созопол до София струват 35,71 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 40,29 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Созопол до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Созопол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Созопол до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 40,29 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Созопол до Софияс автобус?

Разстоянието между Созопол и София е приблизително 360,13 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 0 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Созопол и София е около 360,13 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 0 мин. Обаче най-бързите маршрути между Созопол и София продължават 6 ч 45 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Созопол до София?

В Созопол спирките за заминаване включват Sozopol Republikanska. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Созопол до София?

Ако искате да стигнете от Созопол до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Созопол и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Созопол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Созопол до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Созопол до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Созопол до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Созопол до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Цените на автобусните билети обикновено варират с наближаването на датата на заминаване. За предстоящите дни обаче цените на автобусните билети остават стабилни на 35,75 лв.. Независимо дали планирате предварително или решавате в последния момент, ще намерите билети в подобен ценови диапазон. Така че, отпуснете се и резервирайте, когато сте готови! Не забравяйте да проверите най-новите цени и наличност, преди да резервирате, за да сте сигурни, че имате най-точната информация за вашето пътуване.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Созопол до София

Най-евтините автобусни билети Созопол - София могат да бъдат намерени само за 23,42 лв., ако имате късмет, или средно за 29,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 35,83 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Созопол до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Созопол до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Созопол до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.21kg
Автобус
27.01kg
Полет
72.03kg
Кола
57.62kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Созопол до София?
Билет автобус от Созопол до София е 40,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,71 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Созопол до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Созопол до София е 35,71 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Созопол и София от автобус?
Созопол до София е 360,13 km.
Колко време трае автобус между Созопол и София?
Созопол до София е средно 7 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Созопол до София?
Созопол до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Созопол до София?
Най-ранният автобус от Созопол до София тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Созопол до София?
Последният автобус от Созопол до София тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Созопол до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 35,71 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Созопол до София?
Има средно 4 от Созопол до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Созопол до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Созопол и София е 6 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Созопол към София?
Да, има директен автобус между Созопол и София.
Какви са емисиите на CO2 за Созопол до София от автобус?
Пътуването на автобус от Созопол до София създава 27.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Созопол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Созопол

Международни маршрути от Созопол и близките райони

Други дестинации от Созопол

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути