Автобус Пловдив - Стара Загора цени от 13,95 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Стара Загора с автобус

Пътуването от Пловдив до Стара Загора от автобус е 79,91 km и отнема 1 ч 45 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:01 ч. и последното на 08:01 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Стара Загора от автобус само за 13,95 лв. или за 17,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,95 лв..

Най-ниската цена13,95 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 45 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена13,95 лв.
Най-висока цена17,89 лв.
Първо заминаване08:01 ч.
Последно заминаване08:01 ч.
Разстояние79,91 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Пловдив до Стара Загора

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пловдив до Стара Загора?

Цените на автобусните билети от Пловдив до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Пловдив до Стара Загора ще струват 13,95 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 15,87 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Пловдив до Стара Загора ще ви струва средно 15,87 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Стара Загора с автобус?

Пътуването от Пловдив до Стара Загора с автобус обикновено отнема 1 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 79,91 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пловдив и Стара Загора с автобус обикновено отнема 1 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 79,91 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Стара Загора ще ви отнеме 1 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Стара Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Стара Загора, който обикновено тръгва в 08:01 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 08:01 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 08:01 ч., а последният - в 08:01 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Стара Загора.

Колко пътувания от Пловдив до Стара Загора се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Стара Загора

Евтини билети за автобус от Пловдив до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,97 лв. до 17,85 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 22% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 7,77 лв., ако имате късмет, или средно за 13,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пловдив до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.59kg
Автобус
5.99kg
Полет
15.98kg
Кола
12.79kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Стара Загора?
Билет автобус от Пловдив до Стара Загора е 15,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Стара Загора е 13,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Стара Загора от автобус?
Пловдив до Стара Загора е 79,91 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора е средно 1 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Пловдив до Стара Загора тръгва на 08:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Стара Загора?
Последният автобус от Пловдив до Стара Загора тръгва на 08:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Стара Загора?
Има средно 2 от Пловдив до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Стара Загора е 1 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Пловдив и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Стара Загора създава 5.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути