Намерете автобус от Пловдив до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,88 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 27 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 20:00
Последно отпътуване 20:00
разстояние 80 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Пловдив до Стара Загора

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Пловдив до Стара Загора. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Пловдив до Стара Загора?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Пловдив до Стара Загора от 7,86 лв., докато средната цена е 7,99 лв..

Цена на билет - всеки ден

7,90 лв. 7,90 лв. Още 7,90 лв. 7,90 лв. Още 7,90 лв.

Автобуси от Пловдив до Стара Загора

В колко часа са автобусите за Стара Загора?

За да стигнете до Стара Загора от Пловдив с автобус, ще ви отнеме около 1 ч. 28 мин. или дори : 1 ч. 25 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Пловдив в 18:48, докато последният е в 20:00.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Пловдив до Стара Загора, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Стара Загора от Пловдив с автобус?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Стара Загора с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Стара Загора с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.