Автобус Пловдив - Стара Загора цени от 13,95лв.

Започва от
13,95лв.
откривам

Пловдив до Стара Загора с автобус

Пътуването от Пловдив до Стара Загора от автобус е 79,8 km и отнема 1 ч. 45 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:01 и последното на 09:01. Възможно е да пътувате от Пловдив до Стара Загора от автобус само за 13,95лв. или за 17,89лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,95лв..

Най-добра цена 13,95лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 13,95лв.
Най-висока цена 17,89лв.
Първо заминаване 09:01
Последно заминаване 09:01
Разстояние 79,8 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Пловдив до Стара Загора

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Стара Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 15,93лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 13,48лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14лв. до 18лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 23% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 13лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Стара Загора от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Пловдив до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
3.9kg
Полет
157.5kg
Кола
15.2kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Стара Загора?
Билет автобус от Пловдив до Стара Загора е 15,87лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,95лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Стара Загора е 13,95лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Стара Загора от автобус?
Пловдив до Стара Загора е 79,8 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора е средно 1 ч. 45 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 45 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Пловдив до Стара Загора тръгва на 09:01. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Стара Загора?
Последният автобус от Пловдив до Стара Загора тръгва на 09:01. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,95лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Стара Загора?
Има 9 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Dimitar Stambolov, Sever, Plovdiv Central Train Station, Train Station, Plovdiv Sever, Plovdiv Bus And Coach Station Sever, Plovdiv Bus Station Plovdiv-sever, Dimitar Stambolov Street 2 and North Bus Station и можете да стигнете до Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Stara Zagora Avtobusna Zupynka, Stara Zagora Central Bus Station and Stara Zagora.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Стара Загора?
Има средно 2 от Пловдив до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Стара Загора е 1 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от Пловдив към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Пловдив и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Стара Загора създава 3.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути