Влак Мадрид - Бургос цени от 38,29 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Бургос с влак

Пътуването от Мадрид до Бургос от влак е 215,27 km и отнема 3 ч 15 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 06:58 ч. и последното на 19:53 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Бургос от влак само за 38,29 лв. или за 174,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38,29 лв..

Най-ниската цена38,29 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 15 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена38,29 лв.
Най-висока цена174,94 лв.
Първо заминаване06:58 ч.
Последно заминаване19:53 ч.
Разстояние215,27 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеБургос
ПревозвачиRenfe - Intercity, AlviaОще

Влак Билети от Мадрид до Бургос

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Мадрид до Бургос с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мадрид до Бургос. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Мадрид до Бургос с влак?

Средно билетът за влак от Мадрид до Бургос ще ви струва 91,48 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 38,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Бургос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Бургос. Средно обаче ще платите около 91,48 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Мадрид до Бургос с влак?

Пътуването от Мадрид до Бургос с влак обикновено отнема 3 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 215,27 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Мадрид до Бургос, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Мадрид и Бургос ще завършат пътуването в 1 ч 36 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 15 мин, за да пътувате 215,27 km между Мадрид и Бургос.

Кога тръгват заминаващите от Мадрид до Бургос?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:58 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 19:53 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Бургос. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Мадрид до Бургос тръгва в 06:58 ч., докато последният отпътува в 19:53 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Мадрид и Бургос. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Мадрид до Бургос?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: Madrid Barajas Airport,Madrid - Avenida de America,Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E). Пристигайки в Бургос, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: BURGOS,Burgos Rosa de Lima. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бургос.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Бургос?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Мадрид до Бургос. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 12 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до Бургос. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Бургос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Бургос

Евтини билети за влак от Мадрид до Бургос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Бургос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Бургос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Бургос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Бургос

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35,89 лв. до 83,26 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Бургос

Най-евтините билети за влак Мадрид - Бургос могат да бъдат намерени само за 49,27 лв., ако имате късмет, или средно за 59,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 67,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургос с влак

Когато пътувате до Бургос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AVE означава "Alta Velocidad Española", което означава "испанска висока скорост". AVE е високоскоростна влакова услуга, управлявана от испанската национална железопътна компания Renfe. С влаковете AVE можете да пътувате до много големи градове в Испания, включително маршрути до Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Малага и Сарагоса.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Бургос

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVE при пътуване от Мадрид до Бургос.

Elige Estándar

Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Elige Estándar," предоставя на пътниците стандартната, обичайна подредба на местата, известна като „Estándar седалка". Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, като е възможно и надграждане до Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Básico

Basico са най-достъпните билети, но идват с определени ограничения, като например без промени или възстановяване на суми. Те също така обикновено имат ограничена наличност и трябва да бъдат закупени достатъчно предварително.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Confort

Ако изберете "Elige Confort", ще получите по-голямата и вероятно по-удобна седалка XL Confort. Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, а надграждането до Premium също е възможно.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Prémium

Билетите Premium на Renfe AVE са най-скъпите, но и най-гъвкавите, ограничени само до клас Confort. Те позволяват безплатни смени на влака и предоставят предимството да се качите безплатно на следващия влак, в случай че изпуснете планирания.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани при високи скорости с PlayRenfe, безплатната WiFi услуга на AVE, гарантираща, че оставате онлайн дори при 300 км/ч.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Безшумният вагон се предлага изключително за стандартни места във влаковете AVE, с изключение на международния маршрут AVE между Испания и Франция, както и влаковете Euromed. Поради популярността му се препоръчва ранно закупуване на билети.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка AVE е оборудвана с електрически контакти и радиостанции на седалката за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете AVE можете да носите със себе си 3 чанти, всяка от които не надвишава 85 x 55 x 35 cm и тегло от 25 kg (55 lbs). Освен това инструментите се считат за ръчен багаж, ако са с размери до 30 x 120 x 38 cm и са безопасно прибрани в калъф.
accessibility Достъпност open icon close icon
AVE предоставя безплатна услуга за грижа и помощ за лица с ограничена подвижност. За да използвате тази услуга, моля, свържете се директно с AVE.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Посетете бордовия вагон на AVE bar за почерпка или изчакайте количката за храна, която пътува през влака. Притежателите на първокласен билет могат да се насладят на вечеря на място, включваща опита на главния готвач Рамон Фрейкса. Моля, уверете се, че заявявате специални менюта, от вегетарианско до халал, поне 12 часа преди заминаването, за да се насладите на персонализирано хранене.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като всички влакове AVE са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите велосипеда или скутера си, само се уверете, че е сгънат и удобно в калъф. Не забравяйте да свалите педалите и да завъртите кормилото на 90 градуса. Ако общите размери на вашия калъф са под 180 см, той се брои за ръчен багаж. Всичко, което е по-голямо, попада в категорията на специалния багаж, но трябва да бъде в рамките на 120 x 90 x 40 cm.
Услуги на борда AVE от Мадрид до Бургос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Бургос от train.
съоръжения AVE
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Мадрид до Бургос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.07kg
Автобус
16.15kg
Полет
43.05kg
Кола
34.44kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Бургос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Бургос са 15.07kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Бургос? Като вземете влака между Мадрид и Бургос, ще спестите 27.98kg CO2 емисии спрямо полет, 1.08kg спрямо автобус и 19.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Бургос?
Билет влак от Мадрид до Бургос е 91,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Бургос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Бургос е 38,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Бургос от влак?
Мадрид до Бургос е 215,27 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Бургос?
Мадрид до Бургос е средно 3 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 36 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Бургос?
Мадрид до Бургос се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Renfe - Intercity, Alvia, AVE, Renfe, Renfe REGIONAL EXPRESS and Renfe - Media Distancia предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Бургос?
Мадрид до Бургос има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Бургос?
Най-ранният влак от Мадрид до Бургос тръгва на 06:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Бургос?
Последният влак от Мадрид до Бургос тръгва на 19:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Бургос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 38,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Бургос?
Има средно 12 от Мадрид до Бургос.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Бургос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Бургос е 1 ч 36 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Бургос?
Да, има директен влак между Мадрид и Бургос.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Бургос от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Бургос създава 15.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Бургос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути