Влак Русе - Ямбол цени от 3,87 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Русе до Ямбол с влак

Пътуването от Русе до Ямбол от влак е 158,77 km и отнема 8 ч 4 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:15 ч. и последното на 20:05 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Ямбол от влак само за 3,87 лв. или за 16,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,87 лв..

Най-ниската цена3,87 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 4 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена3,87 лв.
Най-висока цена16,07 лв.
Първо заминаване01:15 ч.
Последно заминаване20:05 ч.
Разстояние158,77 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Русе до Ямбол с Virail

Планирате да пътувате от Русе до Ямбол? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Русе до Ямбол?

Когато пътувате от Русе до Ямбол, можете да очаквате да платите средно около 9,26 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,87 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Русе до Ямбол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 9,26 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Ямбол с влак?

Пътуването от Русе до Ямбол с влак обикновено отнема 8 ч 4 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 158,77 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 4 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Русе до Ямбол обхваща разстояние от 158,77 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 4 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Русе до Ямбол по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Ямбол?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. Те ви свързват със спирки, включително Yambol Bus Station в Ямбол. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Ямбол, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Ямбол?

Точният брой на пътуванията от Русе до Ямбол може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 13 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Русе до Ямбол. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Русе до Ямбол варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 13 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Русе до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Ямбол

Най-евтините билети за влак Русе - Ямбол могат да бъдат намерени само за 7,04 лв., ако имате късмет, или средно за 11,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,16 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.11kg
Автобус
11.91kg
Полет
31.75kg
Кола
25.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Ямбол са 11.11kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Ямбол? Като вземете влака между Русе и Ямбол, ще спестите 20.64kg CO2 емисии спрямо полет, 0.8kg спрямо автобус и 14.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Ямбол?
Билет влак от Русе до Ямбол е 9,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Ямбол е 3,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Ямбол от влак?
Русе до Ямбол е 158,77 km.
Колко време трае влак между Русе и Ямбол?
Русе до Ямбол е средно 8 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 55 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Ямбол?
Русе до Ямбол има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Ямбол?
Най-ранният влак от Русе до Ямбол тръгва на 01:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Ямбол?
Последният влак от Русе до Ямбол тръгва на 20:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Ямбол е 5 ч 55 мин.
Има ли директен влак от Русе към Ямбол?
Да, има директен влак между Русе и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Русе до Ямбол създава 11.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути