Намерете влак от Варна до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 56 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 08:04
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 141km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Ямбол

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Варна до Ямбол с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - Ямбол.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до Ямбол?

Билетите за влак от Варна до Ямбол струват средно 6,95 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,95 лв..

Влакове от Варна до Ямбол


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Варна до Ямбол?

Можете да хванете влака до Ямбол на ВАРНА - СП. or ВАРНА, който пристига на ЯМБОЛ.

Колко връзки дневно има до Ямбол от Варна с влак?

Ако трябва да пътувате до Ямбол от Варна, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Варна до Ямбол с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Ямбол за 2 hours and 54 minutes, но средно отнема 4 hours and 7 minutes. Първият влак, водещ до Ямбол е в 08:11, докато последният тръгва от Варна в 20:11.