Намерете влак от Сливен до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 2 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 09:50
Последно отпътуване: 21:07
Разстояние 27km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Ямбол

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Ямбол?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Ямбол.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Ямбол?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Ямбол за 1,35 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Ямбол струват средно 4,28 лв..

,

Влакове от Сливен до Ямбол


Тъй като пътуването между Сливен и Ямбол е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Ямбол?

Влаковете до Ямбол ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на ЯМБОЛ.

Колко връзки дневно има до Ямбол от Сливен с влак?

Ако трябва да пътувате до Ямбол от Сливен, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Сливен до Ямбол и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Ямбол тръгва в 09:02, докато последният в 21:02. Пътуването продължава средно 55 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Ямбол за 41 minutes.