Влак Сливен - Ямбол цени от 1,35 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сливен до Ямбол с влак

Пътуването от Сливен до Ямбол от влак е 26,54 km и отнема 1 ч 10 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:00 ч. и последното на 23:20 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Ямбол от влак само за 1,35 лв. или за 1,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,35 лв..

Най-ниската цена1,35 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 10 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена1,35 лв.
Най-висока цена1,86 лв.
Първо заминаване16:00 ч.
Последно заминаване23:20 ч.
Разстояние26,54 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Сливен до Ямбол с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Ямбол? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Сливен до Ямбол?

Когато пътувате от Сливен до Ямбол, можете да очаквате да платите средно около 1,59 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 1,59 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Ямбол.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Ямбол с влак?

При разстояние от 26,54 km между Сливен и Ямбол, обикновено отнема 1 ч 10 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 10 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Сливен до Ямбол, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Ямбол ще завършат пътуването в 0 ч 47 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 10 мин, за да пътувате 26,54 km между Сливен и Ямбол.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Ямбол?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до Ямбол, който обикновено тръгва в 16:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:20 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Сливен до Ямбол тръгва в 16:00 ч., докато последният отпътува в 23:20 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сливен и Ямбол. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Ямбол?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в Ямбол, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Yambol Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ямбол.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Ямбол?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Сливен до Ямбол. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Ямбол. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Ямбол

Най-евтините билети за влак Сливен - Ямбол могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.86kg
Автобус
1.99kg
Полет
5.31kg
Кола
4.25kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Ямбол са 1.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Ямбол? Като вземете влака между Сливен и Ямбол, ще спестите 3.45kg CO2 емисии спрямо полет, 0.13kg спрямо автобус и 2.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Ямбол?
Билет влак от Сливен до Ямбол е 1,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Ямбол е 1,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Ямбол от влак?
Сливен до Ямбол е 26,54 km.
Колко време трае влак между Сливен и Ямбол?
Сливен до Ямбол е средно 1 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 47 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Ямбол?
Сливен до Ямбол има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Ямбол?
Най-ранният влак от Сливен до Ямбол тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Ямбол?
Последният влак от Сливен до Ямбол тръгва на 23:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Ямбол е 0 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Ямбол?
Да, има директен влак между Сливен и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Ямбол създава 1.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути