Влак Бургас - Разград цени от 4,15лв.

Започва от
4,15лв.
откривам

Бургас до Разград с влак

Пътуването от Бургас до Разград от влак е 137,9 km и отнема 5 ч. 5 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 06:35 и последното на 00:25. Възможно е да пътувате от Бургас до Разград от влак само за 4,15лв. или за 30,12лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,15лв..

Най-добра цена 4,15лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 5 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 4,15лв.
Най-висока цена 30,12лв.
Първо заминаване 06:35
Последно заминаване 00:25
Разстояние 137,9 km
Заминаване Бургас
Пристигане Разград
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Бургас до Разград

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуването ви от Бургас до Разград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Разград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Разград?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Разград струват 14лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 21,23лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Разград.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Бургас до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10лв. до 18лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 42% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Разград

Най-евтините билети за влак Бургас - Разград могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 13лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Бургас до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Разград от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Бургас до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.1kg
Автобус
20.7kg
Полет
827.1kg
Кола
79.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Разград са 3.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Разград? Като вземете влака между Бургас и Разград, ще спестите 824.0kg CO2 емисии спрямо полет, 17.6kg спрямо автобус и 76.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Разград?
Билет влак от Бургас до Разград е 18,35лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,15лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Разград е 4,15лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Разград от влак?
Бургас до Разград е 137,9 km.
Колко време трае влак между Бургас и Разград?
Бургас до Разград е средно 9 ч. 11 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 5 мин..
Какви компании работят от Бургас до Разград?
Бургас до Разград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Разград?
Бургас до Разград има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Разград?
Най-ранният влак от Бургас до Разград тръгва на 06:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Разград?
Последният влак от Бургас до Разград тръгва на 00:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,15лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Разград?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Разград. Можете да преминете от Burgas и можете да стигнете до Razgrad.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Разград е 5 ч. 5 мин..
Има ли директен влак от Бургас към Разград?
Да, има директен влак между Бургас и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Разград от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Разград създава 3.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути