Влак Бургас - Разград цени от 13,99 лв.

Започва от
13,99 лв.

Бургас до Разград с влак

Пътуването от Бургас до Разград от влак е 138,09 km и отнема 8 ч 24 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Разград от влак само за 13,99 лв. или за 28,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,99 лв..

Най-ниската цена13,99 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 24 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена13,99 лв.
Най-висока цена28,94 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние138,09 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеРазград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Razgrad

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Разград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Разград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Бургас до Разград с влак?

Когато пътувате от Бургас до Разград, можете да очаквате да платите средно около 17,22 лв.. Може да успеете да намерите цени до 13,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Бургас до Разград ще ви струва 17,22 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Бургас до Разград с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 24 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 138,09 km от Бургас до Разград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Разград да отнеме повече от 8 ч 24 мин. Разстоянието между Бургас и Разград е около 138,09 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 24 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Разград продължават 5 ч 6 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Разград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Разград, който тръгва в 06:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Разград, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Разград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Разград. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Разград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Разград.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Разград?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Бургас до Разград. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Бургас, които пътуват директно до Разград. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Razgrad

Евтини билети за влак от Бургас до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Razgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,68 лв. до 16,50 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 29% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Разград

Най-евтините билети за влак Бургас - Разград могат да бъдат намерени само за 7,79 лв., ако имате късмет, или средно за 13,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Разград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.67kg
Автобус
10.36kg
Полет
27.62kg
Кола
22.09kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Разград са 9.67kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Разград? Като вземете влака между Бургас и Разград, ще спестите 17.95kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.42kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Разград?
Билет влак от Бургас до Разград е 17,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Разград е 13,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Разград от влак?
Бургас до Разград е 138,09 km.
Колко време трае влак между Бургас и Разград?
Бургас до Разград е средно 8 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Разград?
Бургас до Разград има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Разград?
Най-ранният влак от Бургас до Разград тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Разград?
Последният влак от Бургас до Разград тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Разград?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Разград. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) and Burgas и можете да стигнете до Разград Aвтогара (Razgrad, Avtogara).
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Разград е 5 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Разград?
Да, има директен влак между Бургас и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Разград от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Разград създава 9.67kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути