Намерете влак от Бургас до Разград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Разград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,83лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 37 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 138km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Разград

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Разград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Разград с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Разград.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Разград?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Разград е 13,35 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Разград могат да бъдат около 7,30 лв..

Влакове от Бургас до Разград


За къси разстояния като тези между Бургас и Разград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Разград?

Можете да хванете влака до Разград на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на РАЗГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Разград?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Разград с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Разград и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Разград за 10 hours and 56 minutes, но средно отнема 13 hours and 55 minutes. Първият влак, водещ до Разград е в 07:11, докато последният тръгва от Бургас в 16:11.