Намерете влак от София до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 26 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 09:20
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 205km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Кърджали на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от София до Кърджали с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Кърджали.

Колко струват билетите за влак от София до Кърджали?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Кърджали също само за 7,80 лв., докато средната цена е 16,05 лв..

Влакове от София до Кърджали


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Кърджали?

Влаковете до Кърджали ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и ще пристигнат на КЪРДЖАЛИ.

Колко влакови връзки има от София до Кърджали всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Кърджали с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кърджали с влак?

Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 20 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Кърджали за 9 hours and 12 minutes. Първият влак тръгва от София в 09:07, докато последният тръгва в 00:07.