Намерете влак от София до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 37 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:55
Последно отпътуване 13:25
разстояние 205 km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Кърджали

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Кърджали?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Кърджали от 2,37 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,66 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Кърджали?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Кърджали.

Влакове от София до Кърджали

Колко време отнема от София до Кърджали и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Кърджали тръгва в 09:55, последният е насрочен за 13:25. Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 37 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кърджали за 7 ч. 11 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Кърджали?

Влаковете до Кърджали могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на КЪРДЖАЛИ.

Тъй като пътуването между София и Кърджали е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Кърджали?

Ако желаете да отидете в Кърджали от София с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Кърджали от София, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.