Влак София - Кърджали цени от 2,66 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
2,66 лв.

София до Кърджали с влак

Пътуването от София до Кърджали от влак е 204,91 km и отнема 8 ч 27 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:36 ч. и последното на 13:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Кърджали от влак само за 2,66 лв. или за 14,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,66 лв..

Най-ниската цена2,66 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 27 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена2,66 лв.
Най-висока цена14,87 лв.
Първо заминаване10:36 ч.
Последно заминаване13:25 ч.
Разстояние204,91 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКърджали
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Kardzhali

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от София до Кърджали с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Кърджали? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Кърджали?

Цените на билетите за влак от София до Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Кърджали ще струват 2,66 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 8,45 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 8,45 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Кърджали.

Колко дълго е пътуването от София до Кърджали с влак?

Пътуването от София до Кърджали с влак обикновено отнема 8 ч 27 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 204,91 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 27 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между София и Кърджали е около 204,91 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 27 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Кърджали продължават 7 ч 11 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кърджали?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 10:36 ч., а последното - в 13:25 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Кърджали могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 10:36 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 13:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Кърджали. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Кърджали с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Кърджали. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Kardzali, Bus Station в Кърджали. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Кърджали.

Колко ежедневни пътувания има от София до Кърджали?

Ще можете да пътувате от София до Кърджали, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Кърджали, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от София до Кърджали всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Kardzhali

Евтини билети за влак от София до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Kardzhali

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Кърджали

Най-евтините билети за влак София - Кърджали могат да бъдат намерени само за 6,38 лв., ако имате късмет, или средно за 9,27 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.34kg
Автобус
15.37kg
Полет
40.98kg
Кола
32.79kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Кърджали са 14.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Кърджали? Като вземете влака между София и Кърджали, ще спестите 26.64kg CO2 емисии спрямо полет, 1.03kg спрямо автобус и 18.45kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Кърджали?
Билет влак от София до Кърджали е 8,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кърджали е 2,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кърджали от влак?
София до Кърджали е 204,91 km.
Колко време трае влак между София и Кърджали?
София до Кърджали е средно 8 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 11 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Кърджали?
София до Кърджали има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Кърджали?
Най-ранният влак от София до Кърджали тръгва на 10:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Кърджали?
Последният влак от София до Кърджали тръгва на 13:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Кърджали е 7 ч 11 мин.
Има ли директен влак от София към Кърджали?
Да, има директен влак между София и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от София до Кърджали създава 14.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути