Влак Запорожия - Одеса цени от 35,61 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Запорожия до Одеса с влак

Пътуването от Запорожия до Одеса от влак е 369,14 km и отнема 18 ч 18 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 15:42 ч. и последното на 17:44 ч.. Възможно е да пътувате от Запорожия до Одеса от влак само за 35,61 лв. или за 89,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,61 лв..

Най-ниската цена35,61 лв.
Продължителност на пътуването18 ч 18 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена35,61 лв.
Най-висока цена89,58 лв.
Първо заминаване15:42 ч.
Последно заминаване17:44 ч.
Разстояние369,14 km
ЗаминаванеЗапорожия
ПристиганеОдеса
ПревозвачиUkrainian Railways

Влак Билети от Zaporizhia до Odesa

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Запорожия до Одеса с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Запорожия до Одеса. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Запорожия до Одеса?

Цените на билетите за влак от Запорожия до Одеса варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Запорожия до Одеса ще струват 35,61 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 62,77 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Запорожия до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Запорожия до Одеса варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 62,77 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Запорожия до Одеса с влак?

Разстоянието между Запорожия и Одеса е приблизително 369,14 km. Като цяло ще ви отнеме около 18 ч 18 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Запорожия до Одеса обхваща разстояние от 369,14 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 18 ч 18 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 16 ч 14 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Запорожия до Одеса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Запорожия до Одеса?

Първият заминаващ за деня от Запорожия до Одеса тръгва в 15:42 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:44 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Запорожия и Одеса. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Запорожия в 15:42 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 17:44 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Запорожия и Одеса. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Запорожия до Одеса с влак?

В Запорожия спирките за заминаване включват Zaporizhzhia,Zaporizhia International Airport,Zaporizhzhia Sobornyi Avenue 17. Когато пристигнете в Одеса, може да успеете да слезете на спирки като Odesa (Odesa BS),Odessa International Airport, ODS,Odesa, Пл. Привокзальна. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Запорожия до Одеса?

Маршрутът от Запорожия до Одеса се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Запорожия са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Запорожия до Одеса, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Запорожия до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Zaporizhia до Odesa

Евтини билети за влак от Запорожия до Одеса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Запорожия до Одеса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Запорожия до Одеса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Запорожия до Одеса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Zaporizhia до Odesa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Запорожия до Одеса

Най-евтините билети за влак Запорожия - Одеса могат да бъдат намерени само за 10,14 лв., ако имате късмет, или средно за 16,79 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одеса с влак

Когато пътувате до Одеса с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Ukrainian Railways от Запорожия до Одеса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Запорожия до Одеса от train.
съоръжения Ukrainian Railways
quiet_zone Тиха зона check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Запорожия до Одеса Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.84kg
Автобус
27.69kg
Полет
73.83kg
Кола
59.06kg
Какви са емисиите на CO2 за Запорожия до Одеса с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Запорожия и Одеса са 25.84kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Запорожия и Одеса? Като вземете влака между Запорожия и Одеса, ще спестите 47.99kg CO2 емисии спрямо полет, 1.85kg спрямо автобус и 33.22kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Запорожия до Одеса?
Билет влак от Запорожия до Одеса е 62,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Запорожия до Одеса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Запорожия до Одеса е 35,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Запорожия и Одеса от влак?
Запорожия до Одеса е 369,14 km.
Колко време трае влак между Запорожия и Одеса?
Запорожия до Одеса е средно 18 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 16 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Запорожия до Одеса?
Запорожия до Одеса има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Запорожия до Одеса?
Най-ранният влак от Запорожия до Одеса тръгва на 15:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Запорожия до Одеса?
Последният влак от Запорожия до Одеса тръгва на 17:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Запорожия до Одеса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Запорожия до Одеса?
Има средно 2 от Запорожия до Одеса.
Кое е най-бързото време за пътуване между Запорожия до Одеса от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Запорожия и Одеса е 16 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Запорожия към Одеса?
Да, има директен влак между Запорожия и Одеса.
Какви са емисиите на CO2 за Запорожия до Одеса от влак?
Пътуването на влак от Запорожия до Одеса създава 25.84kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Одеса

Други популярни маршрути