Влак Запорожия - Одеса цени от 35,61лв.

Започва от
35,61лв.
откривам

Запорожия до Одеса с влак

Пътуването от Запорожия до Одеса от влак е 368,7 km и отнема 16 ч. 14 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:42 и последното на 18:44. Възможно е да пътувате от Запорожия до Одеса от влак само за 35,61лв. или за 89,58лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,61лв..

Най-добра цена 35,61лв.
Продължителност на пътуването 16 ч. 14 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 35,61лв.
Най-висока цена 89,58лв.
Първо заминаване 16:42
Последно заминаване 18:44
Разстояние 368,7 km
Заминаване Запорожия
Пристигане Одеса
Превозвачи Ukrainian Railways

Влак Билети от Запорожия до Одеса

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  Още
  24°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  21°
  Oct 03
  Още
  18°
  Oct 04
  Още
  19°
  Oct 05
  Още
  20°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  24°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Бързо и лесно пътуване от Запорожия до Одеса с Virail

Планирате да пътувате от Запорожия до Одеса? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Запорожия до Одеса с влак?

Средно билетът за влак от Запорожия до Одеса ще ви струва 43,32лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 16,36лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Запорожия до Одеса

 
Sep 26
вторник
24°
29,35лв.
23,48лв.
Sep 27
сряда
24°
29,35лв.
Още
Sep 28
четвъртък
23°
29,35лв.
Още
Sep 29
петък
23°
29,35лв.
Още
Sep 30
събота
23°
29,35лв.
Още
Oct 01
неделя
23°
29,35лв.
Още
Oct 02
понеделник
21°
29,35лв.
Още
Евтини билети за от Запорожия до Одеса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Запорожия до Одеса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Запорожия до Одеса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Запорожия до Одеса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Запорожия до Одеса

Най-евтините билети за влак Запорожия - Одеса могат да бъдат намерени само за 11лв., ако имате късмет, или средно за 28лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 82лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одеса с влак

Когато пътувате до Одеса с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Украински железници, Ukrzaliznytsia, е държавна железопътна компания на Украйна. Компанията управлява мрежа от над 23 000 км железопътни линии, свързващи големи градове и села в цялата страна. Ръководството на Украинските железници контролира железопътните системи на Донецк, Лвов, Одеса, Южна (Южна), Южно-Западна (Югозападна) и Приднепровска (Близо до Днепър) железници. Ukrzaliznytsia обслужва различни пътнически влакови услуги, включително дневни линии като Euro City, Inter City+, Inter City, Regional Express и Regional влакове. Освен това те осигуряват нощни пътнически влакове като Euro Night, Night Express, Night Fast и Night Passenger.

Услуги на борда Ukrainian Railways от Запорожия до Одеса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Запорожия до Одеса от влак.
съоръжения Ukrainian Railways
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Климатик
Велосипед

Запорожия до Одеса Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.2kg
Автобус
41.2kg
Полет
1,647.7kg
Кола
158.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Запорожия до Одеса с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Запорожия и Одеса са 6.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Запорожия и Одеса? Като вземете влака между Запорожия и Одеса, ще спестите 1,641.5kg CO2 емисии спрямо полет, 35.0kg спрямо автобус и 152.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Запорожия до Одеса?
Билет влак от Запорожия до Одеса е 62,77лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,61лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Запорожия до Одеса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Запорожия до Одеса е 35,61лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Запорожия и Одеса от влак?
Запорожия до Одеса е 368,7 km.
Колко време трае влак между Запорожия и Одеса?
Запорожия до Одеса е средно 18 ч. 18 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 16 ч. 14 мин..
Какви компании работят от Запорожия до Одеса?
Запорожия до Одеса се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Ukrainian Railways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Запорожия до Одеса?
Запорожия до Одеса има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Запорожия до Одеса?
Най-ранният влак от Запорожия до Одеса тръгва на 16:42. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Запорожия до Одеса?
Последният влак от Запорожия до Одеса тръгва на 18:44. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Запорожия до Одеса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,61лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Запорожия до Одеса?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Запорожия, за да отидете до Одеса. Можете да преминете от Zaporizhzhya 1 and Одеса и можете да стигнете до Odesa-holovna (Одеса-Головна) and Запоріжжя 1.
Колко директни връзки преминават от Запорожия до Одеса?
Има средно 2 от Запорожия до Одеса.
Кое е най-бързото време за пътуване между Запорожия до Одеса от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Запорожия и Одеса е 16 ч. 14 мин..
Има ли директен влак от Запорожия към Одеса?
Да, има директен влак между Запорожия и Одеса.
Какви са емисиите на CO2 за Запорожия до Одеса от влак?
Пътуването на влак от Запорожия до Одеса създава 6.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща