Автобус София - Кърджали цени от 26,32 лв.

Започва от
26,32 лв.
откривам

София до Кърджали с автобус

Пътуването от София до Кърджали от автобус е 204,91 km и отнема 4 ч 0 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Кърджали от автобус само за 26,32 лв. или за 26,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 26,32 лв..

Най-ниската цена26,32 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 0 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена26,32 лв.
Най-висока цена26,43 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние204,91 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКърджали
Превозвачи

Автобус Билети от Sofia до Kardzhali

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Кърджали с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кърджали? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кърджали, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Кърджали?

Цените на автобусните билети от София до Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Кърджали ще струват 26,32 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 26,37 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 26,37 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Кърджали с автобус?

Пътуването между София и Кърджали с автобус е приблизително 204,91 km. Ще ви отнеме около 4 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Кърджали, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Кърджали ще завършат пътуването през 4 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 0 мин, за да пътувате 204,91 km между София и Кърджали.

В колко часа са заминаващите от София до Кърджали?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 10:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 10:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Кърджали. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Кърджали, който тръгва в 10:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 10:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Кърджали

Кои са спирките по маршрута от София до Кърджали?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Кърджали. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Кърджали. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Кърджали.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Кърджали?

Ако искате да стигнете от София до Кърджали, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между София и Кърджали. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Kardzhali

Евтини билети за автобус от София до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Kardzhali

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 26,16 лв. до 26,43 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Кърджали

Най-евтините автобусни билети София - Кърджали могат да бъдат намерени само за 20,86 лв., ако имате късмет, или средно за 25,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,43 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с автобус

Когато пътувате до Кърджали с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Group Plus от София до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кърджали от bus.
съоръжения Group Plus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Кърджали Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.34kg
Автобус
15.37kg
Полет
40.98kg
Кола
32.79kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Кърджали?
Билет автобус от София до Кърджали е 26,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 26,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кърджали е 26,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кърджали от автобус?
София до Кърджали е 204,91 km.
Колко време трае автобус между София и Кърджали?
София до Кърджали е средно 4 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Кърджали?
София до Кърджали има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Кърджали?
Най-ранният автобус от София до Кърджали тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Кърджали?
Последният автобус от София до Кърджали тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 26,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Кърджали?
Има средно 1 от София до Кърджали.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кърджали от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Кърджали е 4 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Кърджали?
Да, има директен автобус между София и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кърджали от автобус?
Пътуването на автобус от София до Кърджали създава 15.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути