Намерете влак от Бургас до Кърджали

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,62лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 51 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 09:30
Последно отпътуване: 15:00
Разстояние 198km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Кърджали

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Бургас до Кърджали: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Кърджали.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Кърджали?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Кърджали е 9,40 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Кърджали могат да бъдат около 7,75 лв..

Влакове от Бургас до Кърджали


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Кърджали и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Кърджали на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на КЪРДЖАЛИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Кърджали?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Кърджали с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кърджали с влак?

Първият влак до Кърджали тръгва в 09:07, докато последният в 15:07. Пътуването продължава средно 10 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Кърджали за 8 hours and 8 minutes.