Влак Русе - Кърджали цени от 12,76 лв.

Започва от
12,76 лв.

Русе до Кърджали с влак

Пътуването от Русе до Кърджали от влак е 250,53 km и отнема 11 ч 29 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 09:10 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Кърджали от влак само за 12,76 лв. или за 13,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,76 лв..

Най-ниската цена12,76 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 29 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена12,76 лв.
Най-висока цена13,44 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване09:10 ч.
Разстояние250,53 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеКърджали
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Русе до Кърджали с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Русе до Кърджали? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Русе до Кърджали, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Русе до Кърджали?

Най-евтините билети за влак от Русе до Кърджали струват 12,76 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 13,07 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Кърджали.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 13,07 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Кърджали.

Колко време отнема да се стигне от Русе до Кърджали с влак?

Пътуването между Русе и Кърджали с влак е приблизително 250,53 km. Ще ви отнеме около 11 ч 29 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Русе и Кърджали продължава около 250,53 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 11 ч 26 мин. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Кърджали възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Кърджали?

Първият заминаващ за деня от Русе до Кърджали тръгва в 08:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 09:10 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Кърджали. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Кърджали, който обикновено тръгва в 08:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 09:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Русе до Кърджали?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Кърджали. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Кърджали. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Кърджали.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Кърджали?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Русе до Кърджали. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Русе, които пътуват директно до Кърджали. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Русе до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Кърджали

Най-евтините билети за влак Русе - Кърджали могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.54kg
Автобус
18.79kg
Полет
50.11kg
Кола
40.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Кърджали са 17.54kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Кърджали? Като вземете влака между Русе и Кърджали, ще спестите 32.57kg CO2 емисии спрямо полет, 1.25kg спрямо автобус и 22.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Кърджали?
Билет влак от Русе до Кърджали е 13,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Кърджали е 12,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Кърджали от влак?
Русе до Кърджали е 250,53 km.
Колко време трае влак между Русе и Кърджали?
Русе до Кърджали е средно 11 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Кърджали?
Русе до Кърджали има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Кърджали?
Най-ранният влак от Русе до Кърджали тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Кърджали?
Последният влак от Русе до Кърджали тръгва на 09:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Кърджали?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Кърджали. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Kardzali Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Кърджали е 11 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Русе към Кърджали?
Да, има директен влак между Русе и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Русе до Кърджали създава 17.54kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути