Автобус София - Слънчев бряг цени от 34,34 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

36,51 лв.
34,42 лв.
34,42 лв.

София до Слънчев бряг с автобус

Пътуването от София до Слънчев бряг от автобус е 358,66 km и отнема 7 ч 29 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Слънчев бряг от автобус само за 34,34 лв. или за 46,02 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,34 лв..

Най-ниската цена34,34 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 29 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена34,34 лв.
Най-висока цена46,02 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние358,66 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСлънчев бряг
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Sunny Beach

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Слънчев бряг с Virail

Планирате да пътувате от София до Слънчев бряг? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Слънчев бряг?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Слънчев бряг. Средно обаче ще платите около 39,98 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 34,34 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Слънчев бряг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Слънчев бряг ще ви струва средно 39,98 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от София до Слънчев брягс автобус?

Разстоянието между София и Слънчев бряг е приблизително 358,66 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 29 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Слънчев бряг, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Слънчев бряг ще завършат пътуването през 7 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 29 мин, за да пътувате 358,66 km между София и Слънчев бряг.

Кога тръгват заминаващите от София до Слънчев бряг?

Първият заминаващ за деня от София до Слънчев бряг тръгва в 08:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Слънчев бряг. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Слънчев бряг тръгва в 08:00 ч., докато последният отпътува в 23:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Слънчев бряг. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Слънчев бряг?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Слънчев бряг, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sunny Beach. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Слънчев бряг.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Слънчев бряг?

Ще можете да пътувате от София до Слънчев бряг, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Слънчев бряг, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от София до Слънчев бряг всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Слънчев бряг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sunny Beach

Евтини билети за автобус от София до Слънчев бряг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Слънчев бряг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Слънчев бряг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Слънчев бряг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sunny Beach

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 33,75 лв. до 37,83 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Слънчев бряг

Най-евтините автобусни билети София - Слънчев бряг могат да бъдат намерени само за 33,68 лв., ако имате късмет, или средно за 35,19 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Слънчев бряг с автобус

Когато пътувате до Слънчев бряг с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Слънчев бряг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Слънчев бряг от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Слънчев бряг Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.11kg
Автобус
26.9kg
Полет
71.73kg
Кола
57.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Слънчев бряг?
Билет автобус от София до Слънчев бряг е 39,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Слънчев бряг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Слънчев бряг е 34,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Слънчев бряг от автобус?
София до Слънчев бряг е 358,66 km.
Колко време трае автобус между София и Слънчев бряг?
София до Слънчев бряг е средно 7 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Слънчев бряг?
София до Слънчев бряг има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Слънчев бряг?
Най-ранният автобус от София до Слънчев бряг тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Слънчев бряг?
Последният автобус от София до Слънчев бряг тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Слънчев бряг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 34,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Слънчев бряг?
Има средно 8 от София до Слънчев бряг.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Слънчев бряг от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Слънчев бряг е 7 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Слънчев бряг?
Да, има директен автобус между София и Слънчев бряг.
Какви са емисиите на CO2 за София до Слънчев бряг от автобус?
Пътуването на автобус от София до Слънчев бряг създава 26.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Слънчев бряг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути