Автобус Бургас - Слънчев бряг цени от 30,35 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Бургас до Слънчев бряг с автобус

Пътуването от Бургас до Слънчев бряг от автобус е 28,67 km и отнема 11 ч 52 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Слънчев бряг от автобус само за 30,35 лв. или за 126,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 30,35 лв..

Най-ниската цена30,35 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 52 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена30,35 лв.
Най-висока цена126,53 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние28,67 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСлънчев бряг
ПревозвачиUnion Ivkoni

Стигнете от Бургас до Слънчев бряг с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Слънчев бряг. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Бургас до Слънчев бряг?

Билет за автобус от Бургас до Слънчев бряг ще ви струва средно 61,19 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 30,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Слънчев бряг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Слънчев бряг, можете да очаквате да платите средно около 61,19 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Слънчев бряг с автобус?

Разстоянието между Бургас и Слънчев бряг е приблизително 28,67 km. Като цяло ще ви отнеме около 11 ч 52 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Бургас до Слънчев бряг обхваща разстояние от 28,67 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 11 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Слънчев бряг по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Слънчев бряг?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Те ви свързват със спирки, включително Sunny Beach в Слънчев бряг. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Слънчев бряг, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Слънчев бряг?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Слънчев бряг може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Слънчев бряг. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Слънчев бряг варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Слънчев бряг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Бургас до Слънчев бряг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Слънчев бряг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Слънчев бряг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Слънчев бряг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Слънчев бряг

Най-евтините автобусни билети Бургас - Слънчев бряг могат да бъдат намерени само за 5,46 лв., ако имате късмет, или средно за 21,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,73 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Слънчев бряг с автобус

Когато пътувате до Слънчев бряг с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Слънчев бряг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Слънчев бряг от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Слънчев бряг Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.01kg
Автобус
2.15kg
Полет
5.73kg
Кола
4.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Слънчев бряг?
Билет автобус от Бургас до Слънчев бряг е 61,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 30,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Слънчев бряг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Слънчев бряг е 30,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Слънчев бряг от автобус?
Бургас до Слънчев бряг е 28,67 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Слънчев бряг?
Бургас до Слънчев бряг е средно 11 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 55 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Слънчев бряг?
Бургас до Слънчев бряг има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Слънчев бряг?
Най-ранният автобус от Бургас до Слънчев бряг тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Слънчев бряг?
Последният автобус от Бургас до Слънчев бряг тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Слънчев бряг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 30,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Слънчев бряг от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Слънчев бряг е 5 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Слънчев бряг?
Да, има директен автобус между Бургас и Слънчев бряг.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Слънчев бряг от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Слънчев бряг създава 2.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Слънчев бряг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути