• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Ямбол до Слънчев бряг Тръгване от 13,98 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Слънчев бряг

Пътуването ви от Ямбол до Слънчев бряг с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Ямбол до Слънчев бряг. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Ямбол до Слънчев бряг?

Цените на автобусните билети от Ямбол до Слънчев бряг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Ямбол до Слънчев бряг ще струват 13,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 14 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Ямбол да се Слънчев бряг с автобус

Най-добра цена 13,98 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 05:30
разстояние 102 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
13,98 лв.
Максимална цена
16,33 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 30 мин.
Yambol Bus Station - Sunny Beach
05:30 - 08:00
14 лв.

Колко време отнема пътуването от Ямбол до Слънчев бряг с автобус?

Пътуването между Ямбол и Слънчев бряг продължава около 102 km и обикновено отнема приблизително 2 ч. 30 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч. 10 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Ямбол до Слънчев бряг възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Ямбол до Слънчев бряг?

По принцип първото отпътуване за деня от Ямбол ще бъде в 06:00, а последното - в 05:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ямбол до Слънчев бряг могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Ямбол до Слънчев бряг с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Ямбол и Слънчев бряг. Можете да започнете пътуването си в Ямбол на спирки като Автогара Ямбол, Yambol Bus Station and Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1. Те се свързват със спирки, включително Sunny Beach Bus Station, Sunny Beach and Solnechnyy Bereg Bus Station, Boulevard Nessebar в Слънчев бряг. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Ямбол до Слънчев бряг.

Колко пъти на ден има пътувания от Ямбол до Слънчев бряг?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Ямбол до Слънчев бряг. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 2 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони) и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Ямбол, които пътуват директно до Слънчев бряг. Има 0 пътувания с една или повече смени.