Намерете автобус от Ямбол до Слънчев бряг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,98 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 10 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 06:00
разстояние 102 km

Намерете с virail своя автобус от Ямбол до Слънчев бряг

Ако търсите евтини автобусни билети от Ямбол до Слънчев бряг, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват автобусните билети от Ямбол до Слънчев бряг?

Автобусните билети от Ямбол до Слънчев бряг струват средно 15,31 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Ямбол до Слънчев бряг само за 13,98 лв..

Автобуси от Ямбол до Слънчев бряг

В колко часа тръгват автобусите за Слънчев бряг?

Първият автобус тръгва от Ямбол в 06:00, докато последният тръгва в 06:00. Пътуването отнема 2 ч. 10 мин..

Тъй като пътуването от Ямбол до Слънчев бряг не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Ямбол до Слънчев бряг всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Слънчев бряг с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Слънчев бряг с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.