• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стара Кресна до Разлог

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Разлог

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Кресна до Разлог

Планирате да пътувате от Стара Кресна до Разлог? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Стара Кресна да се Разлог с влак

разстояние 25 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 8 мин.
СТАРА КРЕСНА - РАЗЛОГ
11:09 - 23:17
8,45 лв.

Колко дълго е пътуването от Стара Кресна до Разлог с влак?

При разстояние от 26 km между Стара Кресна и Разлог, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Стара Кресна до Разлог?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Стара Кресна до Разлог, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стара Кресна до Разлог с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Кресна и Разлог. Можете да започнете пътуването си в Стара Кресна на спирки като СТАРА КРЕСНА. Те се свързват със спирки, включително РАЗЛОГ в Разлог. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Кресна до Разлог.

Колко пътувания от Стара Кресна до Разлог има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Кресна до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.