Намерете влак от Велинград до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 39 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 21:04
Разстояние 136km

Сравнете най-добрите цени за влак от Велинград до Враца

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велинград до Враца?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велинград до Враца, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велинград до Враца?

Средната цена на билети за влак от Велинград до Враца е 13,10 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Велинград до Враца могат да бъдат около 5,65 лв..

Влакове от Велинград до Враца


Тъй като пътуването между Велинград и Враца е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велинград и Враца?

Влаковете до Враца ще заминат от ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ и ще пристигнат на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА.

Колко връзки дневно има до Враца от Велинград с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велинград до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Велинград до Враца

Докато първият влак до Враца тръгва в 04:08, последният е насрочен за 21:08. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 48 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 6 hours and 37 minutes.