Намерете влак от Криводол до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 46 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 08:12
Последно отпътуване 22:03
разстояние 92 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Криводол до Плевен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко е най-евтиният билет за влак от Криводол до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Криводол до Плевен е 4,38 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Криводол до Плевен могат да бъдат около 4,10 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Криводол до Плевен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Криводол и Плевен.

Влакове от Криводол до Плевен

За колко време ще отидете от Криводол до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 46 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 2 ч. 24 мин.. Първият влак тръгва от Криводол в 08:12, докато последният тръгва в 22:03.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Криводол и Плевен?

Влаковете заминават от Криводол от КРИВОДОЛ и пристигат на ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Криводол с влак?

Ако желаете да отидете в Плевен от Криводол с влак, 10 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 10 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Криводол до Плевен с влак, има 10 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 10 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.