Train Illustration

Намерете влак от Велико Търново до Силистра

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от Велико Търново до Силистра с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Велико Търново до Силистра. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Велико Търново да се Силистра с влак

разстояние 175 km
Заминаване Велико Търново
Пристигане Силистра
Превозвачи Bdz

Цена на билет Велико Търново - Силистра всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
49,68 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Велико Търново - Силистра

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

49 лв.

Дата
понеделник 26 септември 2022
Group Plus Ltd-logo
Велико Търново - Silistra Bus Station
08:30 - 19:02
Group Plus Ltd
10 ч. 32 мин.
1 прекачвания
CO2: 6.16kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Велико Търново до Силистра с влак?

При разстояние от 176 km между Велико Търново и Силистра, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Велико Търново до Силистра?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Велико Търново в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Велико Търново до Силистра могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Велико Търново до Силистра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Велико Търново и Силистра. Можете да започнете пътуването си в Велико Търново на спирки като ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Те се свързват със спирки, включително СИЛИСТРА в Силистра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Велико Търново до Силистра.

Колко пътувания от Велико Търново до Силистра има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване