• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Полски Тръмбеш до Габрово

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

Пътуване от Полски Тръмбеш до Габрово с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Полски Тръмбеш до Габрово. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Полски Тръмбеш да се Габрово с влак

разстояние 62 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 3 мин.
ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ - ГАБРОВО
12:10 - 15:13
2,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 3 мин.
ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ - ГАБРОВО
15:05 - 18:08
2,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 34 мин.
ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ - ГАБРОВО
09:34 - 12:08
3,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 26 мин.
ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ - ГАБРОВО
17:42 - 21:08
3,10 лв.

Колко дълго е пътуването от Полски Тръмбеш до Габрово с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 63 km от Полски Тръмбеш до Габрово. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Полски Тръмбеш до Габрово да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от Полски Тръмбеш до Габрово?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Полски Тръмбеш в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Полски Тръмбеш до Габрово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Полски Тръмбеш до Габрово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Полски Тръмбеш и Габрово. Можете да започнете пътуването си в Полски Тръмбеш на спирки като ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ. Те се свързват със спирки, включително ГАБРОВО в Габрово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Полски Тръмбеш до Габрово.

Колко пътувания от Полски Тръмбеш до Габрово има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Полски Тръмбеш до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.