Намерете влак от София до Пещера

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пещера

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 57 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:55
Последно отпътуване: 17:28
Разстояние 109km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Пещера

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Пещера. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от София до Пещера с влак?

За да стигнете до Пещера с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от София до Пещера?

Средната цена на билети за влак от София до Пещера е 8,45 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Пещера могат да бъдат около 4,10 лв..

Влакове от София до Пещера


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между София и Пещера, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Пещера?

Влаковете до Пещера могат да заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и да пристигнат на ПЕЩЕРА.

Колко влакови връзки има от София до Пещера всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пещера от София, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от София до Пещера с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Пещера за 3 hours and 8 minutes, но средно отнема 3 hours and 44 minutes. Първият влак, водещ до Пещера е в 07:06, докато последният тръгва от София в 17:06.