Влак Пловдив - Съединение цени от 1,06лв.

Започва от
1,06лв.
откривам

Пловдив до Съединение с влак

Пътуването от Пловдив до Съединение от влак е 21,0 km и отнема 40 мин.. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 11:10 и последното на 23:35. Възможно е да пътувате от Пловдив до Съединение от влак само за 1,06лв. или за 1,06лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06лв..

Най-добра цена 1,06лв.
Продължителност на пътуването 40 мин.
Връзка на ден 3
Най-ниската цена 1,06лв.
Най-висока цена 1,06лв.
Първо заминаване 11:10
Последно заминаване 23:35
Разстояние 21,0 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Съединение
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Съединение

  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  26°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  25°
  Oct 06
  Още
  24°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  27°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  26°
  Oct 11
  Още
  26°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
23°

Пътуването ви от Пловдив до Съединение с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Съединение? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Съединение, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Съединение
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Съединение.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Съединение, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Съединение.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Съединение

Най-евтините билети за влак Пловдив - Съединение могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Съединение с влак

Когато пътувате до Съединение с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Съединение
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Съединение от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Съединение Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.2kg
Автобус
1.6kg
Полет
64.0kg
Кола
6.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Съединение с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Съединение са 0.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Съединение? Като вземете влака между Пловдив и Съединение, ще спестите 63.8kg CO2 емисии спрямо полет, 1.4kg спрямо автобус и 5.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Съединение?
Билет влак от Пловдив до Съединение е 1,06лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Съединение?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Съединение е 1,06лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Съединение от влак?
Пловдив до Съединение е 21,0 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Съединение?
Пловдив до Съединение е средно 42 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 40 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Съединение?
Пловдив до Съединение се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Съединение?
Пловдив до Съединение има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Съединение?
Най-ранният влак от Пловдив до Съединение тръгва на 11:10. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Съединение?
Последният влак от Пловдив до Съединение тръгва на 23:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Съединение?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Съединение?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Съединение. Можете да преминете от ПЛОВДИВ и можете да стигнете до СЪЕДИНЕНИЕ.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Съединение?
Има средно 3 от Пловдив до Съединение.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Съединение от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Съединение е 40 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Съединение?
Да, има директен влак между Пловдив и Съединение.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Съединение от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Съединение създава 0.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Съединение

Свързани маршрути

Други популярни маршрути