Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Кюстендил до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Стигнете от Кюстендил до Пловдив с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кюстендил до Пловдив. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Кюстендил да се Пловдив с влак

разстояние 170 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Кюстендил - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 10 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
15:40 - 22:50
5,75 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 27 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
06:40 - 13:07
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 22 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
11:40 - 18:02
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 25 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
13:40 - 20:05
6,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 28 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
17:40 - 00:08
6,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 6 ч. 2 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
09:00 - 15:02
6,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 7 ч. 16 мин.
КЮСТЕНДИЛ - ПЛОВДИВ
20:20 - 03:36
6,60 лв.

Колко време отнема да се стигне от Кюстендил до Пловдив с влак?

Разстоянието между Кюстендил и Пловдив е приблизително 171 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Кюстендил до Пловдив?

Първият отпътуващ през нощта от Кюстендил до Пловдив тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кюстендил и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кюстендил до Пловдив с влак?

Ще можете да напуснете Кюстендил, като използвате спирки като КЮСТЕНДИЛ. Те ви свързват със спирки, включително ПЛОВДИВ в Пловдив. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кюстендил, или в Пловдив, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Кюстендил до Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кюстендил до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback