Влак Провадия - Сливен цени от 5,46лв.

Започва от
5,46лв.
откривам

Провадия до Сливен с влак

Пътуването от Провадия до Сливен от влак е 105,5 km и отнема 3 ч. 16 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 и последното на 23:40. Възможно е да пътувате от Провадия до Сливен от влак само за 5,46лв. или за 18,30лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,46лв..

Най-добра цена 5,46лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 5,46лв.
Най-висока цена 18,30лв.
Първо заминаване 09:00
Последно заминаване 23:40
Разстояние 105,5 km
Заминаване Провадия
Пристигане Сливен
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Провадия до Сливен

  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  24°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  13°
  Oct 10
  Още
  14°
  Oct 11
  Още
  15°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Провадия до Сливен

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Провадия до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Провадия до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Провадия до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Провадия до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Провадия до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Провадия до Сливен

Най-евтините билети за влак Провадия - Сливен могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Провадия до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Провадия до Сливен от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Провадия до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.7kg
Автобус
11.0kg
Полет
439.9kg
Кола
42.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Провадия до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Провадия и Сливен са 1.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Провадия и Сливен? Като вземете влака между Провадия и Сливен, ще спестите 438.2kg CO2 емисии спрямо полет, 9.3kg спрямо автобус и 40.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Провадия до Сливен?
Билет влак от Провадия до Сливен е 11,58лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,46лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Провадия до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Провадия до Сливен е 5,46лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Провадия и Сливен от влак?
Провадия до Сливен е 105,5 km.
Колко време трае влак между Провадия и Сливен?
Провадия до Сливен е средно 4 ч. 53 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 16 мин..
Какви компании работят от Провадия до Сливен?
Провадия до Сливен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Провадия до Сливен?
Провадия до Сливен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Провадия до Сливен?
Най-ранният влак от Провадия до Сливен тръгва на 09:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Провадия до Сливен?
Последният влак от Провадия до Сливен тръгва на 23:40. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Провадия до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,46лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Провадия до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Провадия, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от ПРОВАДИЯ и можете да стигнете до СЛИВЕН.
Кое е най-бързото време за пътуване между Провадия до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Провадия и Сливен е 3 ч. 16 мин..
Има ли директен влак от Провадия към Сливен?
Да, има директен влак между Провадия и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Провадия до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Провадия до Сливен създава 1.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Провадия

Уикенд бягства от Провадия

Други дестинации от Провадия

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути