Влак Карлово - Силистра цени от 24,03лв.

Започва от
24,03лв.
откривам

Карлово до Силистра с влак

Пътуването от Карлово до Силистра от влак е 258,7 km и отнема 11 ч. 11 мин.. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 02:19 и последното на 15:00. Възможно е да пътувате от Карлово до Силистра от влак само за 24,03лв. или за 34,52лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,03лв..

Най-добра цена 24,03лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 11 мин.
Връзка на ден 3
Най-ниската цена 24,03лв.
Най-висока цена 34,52лв.
Първо заминаване 02:19
Последно заминаване 15:00
Разстояние 258,7 km
Заминаване Карлово
Пристигане Силистра
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Карлово до Силистра

  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  Още
  24°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  21°
  Oct 03
  Още
  20°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  21°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  25°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  24°
  Oct 11
  Още
  24°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
21°

Пътуването ви от Карлово до Силистра с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Карлово до Силистра? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Карлово до Силистра, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Карлово до Силистра?

Най-евтините билети за влак от Карлово до Силистра струват 22,35лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,58лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Карлово до Силистра.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Карлово до Силистра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлово до Силистра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлово до Силистра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлово до Силистра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Силистра с влак

Когато пътувате до Силистра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Карлово до Силистра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлово до Силистра от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Карлово до Силистра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.9kg
Автобус
32.3kg
Полет
1,293.0kg
Кола
124.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Карлово до Силистра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Карлово и Силистра са 4.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Карлово и Силистра? Като вземете влака между Карлово и Силистра, ще спестите 1,288.1kg CO2 емисии спрямо полет, 27.5kg спрямо автобус и 119.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Карлово до Силистра?
Билет влак от Карлово до Силистра е 30,19лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,03лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлово до Силистра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлово до Силистра е 24,03лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлово и Силистра от влак?
Карлово до Силистра е 258,7 km.
Колко време трае влак между Карлово и Силистра?
Карлово до Силистра е средно 14 ч. 22 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч. 11 мин..
Какви компании работят от Карлово до Силистра?
Карлово до Силистра се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Карлово до Силистра?
Карлово до Силистра има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Карлово до Силистра?
Най-ранният влак от Карлово до Силистра тръгва на 02:19. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Карлово до Силистра?
Последният влак от Карлово до Силистра тръгва на 15:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлово до Силистра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 24,03лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Карлово до Силистра?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Карлово, за да отидете до Силистра. Можете да преминете от Karlovo и можете да стигнете до Silistra.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлово до Силистра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Карлово и Силистра е 11 ч. 11 мин..
Има ли директен влак от Карлово към Силистра?
Да, има директен влак между Карлово и Силистра.
Какви са емисиите на CO2 за Карлово до Силистра от влак?
Пътуването на влак от Карлово до Силистра създава 4.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Карлово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карлово

Международни маршрути от Карлово и близките райони

Други дестинации от Карлово

Основни маршрути до Силистра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути