Намерете влак от Сливен до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,72лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 12 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 21:10
Разстояние 172km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Пазарджик

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Пазарджик?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Пазарджик.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Пазарджик?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Пазарджик също само за 6,10 лв., докато средната цена е 8,13 лв..

Влакове от Сливен до Пазарджик


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Сливен и Пазарджик, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Пазарджик?

Можете да хванете влака до Пазарджик на СЛИВЕН, който пристига на ПАЗАРДЖИК.

Пътуване с влак до Пазарджик от Сливен: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Пазарджик с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливен до Пазарджик и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пазарджик тръгва в 01:01, последният е насрочен за 21:01. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 22 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пазарджик за 5 hours and 21 minutes.