Влак Сливен - Пазарджик цени от 4,19 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Пазарджик с влак

Пътуването от Сливен до Пазарджик от влак е 172,64 km и отнема 6 ч 44 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Пазарджик от влак само за 4,19 лв. или за 19,67 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,19 лв..

Най-ниската цена4,19 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 44 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена4,19 лв.
Най-висока цена19,67 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние172,64 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Pazardzhik

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Сливен до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Сливен до Пазарджик с влак?

Цените на билетите за влак от Сливен до Пазарджик варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Пазарджик ще струват 4,19 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,48 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Пазарджик варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,48 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Пазарджик с влак?

Пътуването между Сливен и Пазарджик с влак е приблизително 172,64 km. Ще ви отнеме около 6 ч 44 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Сливен и Пазарджик продължава около 172,64 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 44 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 41 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Пазарджик възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Пазарджик с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в Пазарджик, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пазарджик.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Пазарджик?

Ако искате да стигнете от Сливен до Пазарджик, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 8 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Сливен и Пазарджик. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 8 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Pazardzhik

Евтини билети за влак от Сливен до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Pazardzhik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Пазарджик

Най-евтините билети за влак Сливен - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 8,39 лв., ако имате късмет, или средно за 12,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.08kg
Автобус
12.95kg
Полет
34.53kg
Кола
27.62kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Пазарджик са 12.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Пазарджик? Като вземете влака между Сливен и Пазарджик, ще спестите 22.45kg CO2 емисии спрямо полет, 0.87kg спрямо автобус и 15.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Пазарджик?
Билет влак от Сливен до Пазарджик е 15,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Пазарджик е 4,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Пазарджик от влак?
Сливен до Пазарджик е 172,64 km.
Колко време трае влак между Сливен и Пазарджик?
Сливен до Пазарджик е средно 6 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Пазарджик?
Сливен до Пазарджик има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Пазарджик?
Най-ранният влак от Сливен до Пазарджик тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Пазарджик?
Последният влак от Сливен до Пазарджик тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Пазарджик е 4 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Пазарджик?
Да, има директен влак между Сливен и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Пазарджик създава 12.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути