Влак Бургас - Пазарджик цени от 16,22 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Пазарджик с влак

Пътуването от Бургас до Пазарджик от влак е 260,09 km и отнема 6 ч 56 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Пазарджик от влак само за 16,22 лв. или за 34,48 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,22 лв..

Най-ниската цена16,22 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 56 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена16,22 лв.
Най-висока цена34,48 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние260,09 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Пазарджик

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Бургас до Пазарджик с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Пазарджик. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бургас до Пазарджик?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Пазарджик струват 16,22 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 18,37 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Пазарджик.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Пазарджик, можете да очаквате да платите средно около 18,37 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Пазарджик с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 56 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 260,09 km от Бургас до Пазарджик. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Пазарджик да отнеме повече от 6 ч 56 мин. Пътуването от Бургас до Пазарджик обхваща разстояние от 260,09 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 56 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 1 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Пазарджик по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Пазарджик?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Пазарджик тръгва в 05:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Пазарджик. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Бургас в 05:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Пазарджик. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Пазарджик с влак?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas,Burgas South,Burgas Central West. Когато пристигнете в Пазарджик, може да успеете да слезете на спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Бургас до Пазарджик се извършват всеки ден?

Маршрутът от Бургас до Пазарджик се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Пазарджик, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Пазарджик

Евтини билети за влак от Бургас до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,27 лв. до 17,55 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 93% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Пазарджик

Най-евтините билети за влак Бургас - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 7,24 лв., ако имате късмет, или средно за 13,55 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,98 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.21kg
Автобус
19.51kg
Полет
52.02kg
Кола
41.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Пазарджик са 18.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Пазарджик? Като вземете влака между Бургас и Пазарджик, ще спестите 33.81kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.4kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Пазарджик?
Билет влак от Бургас до Пазарджик е 18,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Пазарджик е 16,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Пазарджик от влак?
Бургас до Пазарджик е 260,09 km.
Колко време трае влак между Бургас и Пазарджик?
Бургас до Пазарджик е средно 6 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Пазарджик?
Бургас до Пазарджик има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Пазарджик?
Най-ранният влак от Бургас до Пазарджик тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Пазарджик?
Последният влак от Бургас до Пазарджик тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Пазарджик?
Има средно 2 от Бургас до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Пазарджик е 5 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Пазарджик?
Да, има директен влак между Бургас и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Пазарджик създава 18.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути