Намерете влак от Бургас до Пазарджик

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 17 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 260km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Пазарджик на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Пазарджик с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Пазарджик, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Пазарджик?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Пазарджик от 7,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,53 лв..

Влакове от Бургас до Пазарджик


За къси разстояния като тези между Бургас и Пазарджик, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Пазарджик?

Влаковете до Пазарджик могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ПАЗАРДЖИК.

Пътуване с влак до Пазарджик от Бургас: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Пазарджик с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Пазарджик

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 29 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пазарджик за 5 hours and 14 minutes. Първият влак тръгва от Бургас в 05:07, докато последният тръгва в 18:07.