Влак София - Панагюрище цени от 2,95 лв.

Започва от
2,95 лв.

София до Панагюрище с влак

Пътуването от София до Панагюрище от влак е 73,76 km и отнема 5 ч 30 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 11:43 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Панагюрище от влак само за 2,95 лв. или за 6,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,95 лв..

Най-ниската цена2,95 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 30 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена2,95 лв.
Най-висока цена6,83 лв.
Първо заминаване11:43 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние73,76 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПанагюрище
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от София до Панагюрище с Virail

Планирате да пътувате от София до Панагюрище? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Панагюрище?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Панагюрище. Средно обаче ще платите около 5,73 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,95 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Панагюрище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Панагюрище. Средно обаче ще платите около 5,73 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от София до Панагюрище с влак?

Пътуването от София до Панагюрище с влак обикновено отнема 5 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 73,76 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от София до Панагюрище обхваща разстояние от 73,76 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Панагюрище по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Панагюрище?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Панагюрище, който тръгва в 11:43 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:25 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 11:43 ч., а последният - в 19:25 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Панагюрище могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Панагюрище?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Панагюрище. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Панагюрище. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Панагюрище.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Панагюрище?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от София до Панагюрище. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Панагюрище. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Панагюрище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Панагюрище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Панагюрище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Панагюрище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Панагюрище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Панагюрище

Най-евтините билети за влак София - Панагюрище могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Панагюрище с влак

Когато пътувате до Панагюрище с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Панагюрище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Панагюрище от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Панагюрище Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.16kg
Автобус
5.53kg
Полет
14.75kg
Кола
11.8kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Панагюрище с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Панагюрище са 5.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Панагюрище? Като вземете влака между София и Панагюрище, ще спестите 9.59kg CO2 емисии спрямо полет, 0.37kg спрямо автобус и 6.64kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Панагюрище?
Билет влак от София до Панагюрище е 5,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Панагюрище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Панагюрище е 2,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Панагюрище от влак?
София до Панагюрище е 73,76 km.
Колко време трае влак между София и Панагюрище?
София до Панагюрище е средно 5 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Панагюрище?
София до Панагюрище има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Панагюрище?
Най-ранният влак от София до Панагюрище тръгва на 11:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Панагюрище?
Последният влак от София до Панагюрище тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Панагюрище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Панагюрище от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Панагюрище е 4 ч 50 мин.
Има ли директен влак от София към Панагюрище?
Да, има директен влак между София и Панагюрище.
Какви са емисиите на CO2 за София до Панагюрище от влак?
Пътуването на влак от София до Панагюрище създава 5.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Панагюрище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути