Намерете влак от София до Панагюрище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Панагюрище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,20лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 49 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 09:52
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 74km

Евтини билети за влак от София до Панагюрище на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Панагюрище. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Панагюрище?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Панагюрище.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Панагюрище?

Билетите за влак от София до Панагюрище струват средно 9,02 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,80 лв..

Влакове от София до Панагюрище


За къси разстояния като тези между София и Панагюрище, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Панагюрище?

Можете да хванете влака до Панагюрище на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР, който пристига на ПАНАГЮРИЩЕ.

Пътуване с влак до Панагюрище от София: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Панагюрище с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Панагюрище

Първият влак до Панагюрище тръгва в 09:11, докато последният в 16:11. Пътуването продължава средно 5 hours and 55 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Панагюрище за 5 hours.