Влак Казанлък - Панагюрище цени от 4,95 лв.

Започва от
4,95 лв.
откривам

Казанлък до Панагюрище с влак

Пътуването от Казанлък до Панагюрище от влак е 100,6 km и отнема 8 ч 6 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 04:30 ч. и последното на 16:25 ч.. Възможно е да пътувате от Казанлък до Панагюрище от влак само за 4,95 лв. или за 16,04 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,95 лв..

Най-ниската цена4,95 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 6 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена4,95 лв.
Най-висока цена16,04 лв.
Първо заминаване04:30 ч.
Последно заминаване16:25 ч.
Разстояние100,6 km
ЗаминаванеКазанлък
ПристиганеПанагюрище
Превозвачи

Пътуване от Казанлък до Панагюрище с Virail

Планирате да пътувате от Казанлък до Панагюрище? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Казанлък до Панагюрище?

Когато пътувате от Казанлък до Панагюрище, можете да очаквате да платите средно около 7,96 лв.. Може да успеете да намерите цени до 4,95 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Казанлък до Панагюрище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Казанлък до Панагюрище, можете да очаквате да платите средно около 7,96 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Казанлък до Панагюрище с влак?

При разстояние от 100,6 km между Казанлък и Панагюрище, обикновено отнема 8 ч 6 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 6 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Казанлък до Панагюрище обхваща разстояние от 100,6 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 6 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 39 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Казанлък до Панагюрище по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Казанлък до Панагюрище?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Казанлък от следните спирки: . Пристигайки в Панагюрище, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Панагюрище.

Колко пътувания от Казанлък до Панагюрище се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Казанлък до Панагюрище, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Казанлък и Панагюрище. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Казанлък до Панагюрище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Казанлък до Панагюрище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казанлък до Панагюрище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казанлък до Панагюрище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казанлък до Панагюрище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Казанлък до Панагюрище

Най-евтините билети за влак Казанлък - Панагюрище могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Панагюрище с влак

Когато пътувате до Панагюрище с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Казанлък до Панагюрище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Казанлък до Панагюрище от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Казанлък до Панагюрище Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.04kg
Автобус
7.55kg
Полет
20.12kg
Кола
16.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Панагюрище с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Казанлък и Панагюрище са 7.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Казанлък и Панагюрище? Като вземете влака между Казанлък и Панагюрище, ще спестите 13.08kg CO2 емисии спрямо полет, 0.51kg спрямо автобус и 9.06kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Казанлък до Панагюрище?
Билет влак от Казанлък до Панагюрище е 7,96 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Панагюрище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казанлък до Панагюрище е 4,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казанлък и Панагюрище от влак?
Казанлък до Панагюрище е 100,6 km.
Колко време трае влак между Казанлък и Панагюрище?
Казанлък до Панагюрище е средно 8 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Казанлък до Панагюрище?
Казанлък до Панагюрище има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Казанлък до Панагюрище?
Най-ранният влак от Казанлък до Панагюрище тръгва на 04:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Казанлък до Панагюрище?
Последният влак от Казанлък до Панагюрище тръгва на 16:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казанлък до Панагюрище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казанлък до Панагюрище от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Казанлък и Панагюрище е 6 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Казанлък към Панагюрище?
Да, има директен влак между Казанлък и Панагюрище.
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Панагюрище от влак?
Пътуването на влак от Казанлък до Панагюрище създава 7.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Казанлък

Уикенд бягства от Казанлък

Международни маршрути от Казанлък и близките райони

Други дестинации от Казанлък

Основни маршрути до Панагюрище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути