Намерете влак от Кьолн до Bergheim

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Bergheim с влак

Пътуването от Кьолн до Bergheim от влак е 21,9 km и отнема 0 ч 24 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 04:44 ч. и последното на 05:50 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Bergheim от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 24 мин
Връзка на ден3
Първо заминаване04:44 ч.
Последно заминаване05:50 ч.
Разстояние21,9 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеBergheim
ПревозвачиDB - Regionalbahn

Влак Билети от Кьолн до Bergheim

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Кьолн до Bergheim с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кьолн до Bergheim? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Кьолн до Bergheim?

Цените ще варират, когато пътувате от Кьолн до Bergheim. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Bergheim. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кьолн до Bergheim варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Bergheim с влак?

Пътуването от Кьолн до Bergheim с влак обикновено отнема 0 ч 24 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 21,9 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 24 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Кьолн до Bergheim обхваща разстояние от 21,9 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 21 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кьолн до Bergheim по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кьолн до Bergheim с влак?

В Кьолн спирките за заминаване включват Köln, Hbf,Cologne Bonn Airport,Köln-Mülheim ,Koeln Messe/deutz. Когато пристигнете в Bergheim, може да успеете да слезете на спирки като Bergheim, Glesch P&R,Paffendorf Kirche, Bergheim (Erft). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кьолн до Bergheim?

Ако искате да стигнете от Кьолн до Bergheim, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Кьолн и Bergheim. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Bergheim. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Bergheim

Евтини билети за влак от Кьолн до Bergheim
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Bergheim.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Bergheim, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Bergheim.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Bergheim

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Bergheim

Най-евтините билети за влак Кьолн - Bergheim могат да бъдат намерени само за 22,50 лв., ако имате късмет, или средно за 32,34 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 40,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Bergheim с влак

Когато пътувате до Bergheim с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда DB - Regionalbahn от Кьолн до Bergheim
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Bergheim от train.
съоръжения DB - Regionalbahn
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Кьолн до Bergheim Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.53kg
Автобус
1.64kg
Полет
4.38kg
Кола
3.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Bergheim с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Bergheim са 1.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Bergheim? Като вземете влака между Кьолн и Bergheim, ще спестите 2.85kg CO2 емисии спрямо полет, 0.11kg спрямо автобус и 1.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кьолн и Bergheim от влак?
Кьолн до Bergheim е 21,9 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Bergheim?
Кьолн до Bergheim е средно 0 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Bergheim?
Кьолн до Bergheim има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Bergheim?
Най-ранният влак от Кьолн до Bergheim тръгва на 04:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Bergheim?
Последният влак от Кьолн до Bergheim тръгва на 05:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Bergheim?
Има средно 2 от Кьолн до Bergheim.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Bergheim от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Bergheim е 0 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Bergheim?
Да, има директен влак между Кьолн и Bergheim.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Bergheim от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Bergheim създава 1.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Други популярни маршрути