Влак Караджалово - Варна цени от 17,06 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Караджалово до Варна с влак

Пътуването от Караджалово до Варна от влак е 246,47 km и отнема 9 ч 19 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 05:22 ч. и последното на 22:42 ч.. Възможно е да пътувате от Караджалово до Варна от влак само за 17,06 лв. или за 32,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,06 лв..

Най-ниската цена17,06 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 19 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена17,06 лв.
Най-висока цена32,13 лв.
Първо заминаване05:22 ч.
Последно заминаване22:42 ч.
Разстояние246,47 km
ЗаминаванеКараджалово
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Караджалово до Варна

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Караджалово до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Караджалово до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Караджалово до Варна с влак?

Когато пътувате от Караджалово до Варна, можете да очаквате да платите средно около 21,90 лв.. Може да успеете да намерите цени до 17,06 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Караджалово до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Караджалово до Варна варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,90 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Караджалово до Варна с влак?

Разстоянието между Караджалово и Варна е приблизително 246,47 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 19 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Караджалово и Варна е около 246,47 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 19 мин. Обаче най-бързите маршрути между Караджалово и Варна продължават 5 ч 39 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Караджалово до Варна?

Първият заминаващ за деня от Караджалово до Варна тръгва в 05:22 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:42 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Караджалово и Варна. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Караджалово до Варна, който тръгва в 05:22 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:42 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Караджалово до Варна с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Караджалово и Варна. Можете да започнете пътуването си в Караджалово на спирки като . Те се свързват със спирки, включително Varna Airport, VAR,Varna Coach Station в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Караджалово до Варна.

Колко ежедневни пътувания има от Караджалово до Варна?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Караджалово до Варна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Караджалово, които пътуват директно до Варна. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Караджалово до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Караджалово до Варна

Евтини билети за влак от Караджалово до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Караджалово до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Караджалово до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Караджалово до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Караджалово до Варна

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Караджалово до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Караджалово до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Караджалово до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.25kg
Автобус
18.49kg
Полет
49.29kg
Кола
39.44kg
Какви са емисиите на CO2 за Караджалово до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Караджалово и Варна са 17.25kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Караджалово и Варна? Като вземете влака между Караджалово и Варна, ще спестите 32.04kg CO2 емисии спрямо полет, 1.24kg спрямо автобус и 22.19kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Караджалово до Варна?
Билет влак от Караджалово до Варна е 21,90 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Караджалово до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Караджалово до Варна е 17,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Караджалово и Варна от влак?
Караджалово до Варна е 246,47 km.
Колко време трае влак между Караджалово и Варна?
Караджалово до Варна е средно 9 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Караджалово до Варна?
Караджалово до Варна има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Караджалово до Варна?
Най-ранният влак от Караджалово до Варна тръгва на 05:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Караджалово до Варна?
Последният влак от Караджалово до Варна тръгва на 22:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Караджалово до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Караджалово до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Караджалово и Варна е 5 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Караджалово към Варна?
Да, има директен влак между Караджалово и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Караджалово до Варна от влак?
Пътуването на влак от Караджалово до Варна създава 17.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от Караджалово

Популярни маршрути

Международни маршрути от Караджалово и близките райони

Други дестинации от Караджалово

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути