Влак Крушето - Горна Оряховица цени от 1,00 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Крушето до Горна Оряховица с влак

Пътуването от Крушето до Горна Оряховица от влак е 12,09 km и отнема 0 ч 18 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:31 ч. и последното на 23:25 ч.. Възможно е да пътувате от Крушето до Горна Оряховица от влак само за 1,00 лв. или за 1,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 18 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,00 лв.
Първо заминаване08:31 ч.
Последно заминаване23:25 ч.
Разстояние12,09 km
ЗаминаванеКрушето
ПристиганеГорна Оряховица
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Крушето до Горна Оряховица

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Крушето до Горна Оряховица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Крушето до Горна Оряховица?

Цените ще варират, когато пътувате от Крушето до Горна Оряховица. Средно обаче ще платите около 1,00 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Крушето до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Крушето до Горна Оряховица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,00 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Крушето до Горна Оряховица с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 18 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 12,09 km от Крушето до Горна Оряховица. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Крушето до Горна Оряховица да отнеме повече от 0 ч 18 мин. За да стигнете по-бързо от Крушето до Горна Оряховица, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Крушето и Горна Оряховица ще завършат пътуването в 0 ч 17 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 18 мин, за да пътувате 12,09 km между Крушето и Горна Оряховица.

По кое време са първото и последното заминаване от Крушето до Горна Оряховица?

Първото пътуване за деня тръгва от Крушето в 08:31 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Крушето и Горна Оряховица. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Крушето до Горна Оряховица тръгва в 08:31 ч., докато последният отпътува в 23:25 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Крушето и Горна Оряховица. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Крушето до Горна Оряховица?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Крушето и Горна Оряховица. Можете да започнете пътуването си в Крушето на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Горна Оряховица. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Крушето до Горна Оряховица.

Колко пътувания от Крушето до Горна Оряховица се извършват всеки ден?

Маршрутът от Крушето до Горна Оряховица се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Крушето са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Крушето до Горна Оряховица, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Крушето до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Крушето до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Крушето до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Крушето до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Крушето до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Крушето до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак Крушето - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Крушето до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Крушето до Горна Оряховица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Крушето до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.85kg
Автобус
0.91kg
Полет
2.42kg
Кола
1.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Крушето до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Крушето и Горна Оряховица са 0.85kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Крушето и Горна Оряховица? Като вземете влака между Крушето и Горна Оряховица, ще спестите 1.57kg CO2 емисии спрямо полет, 0.06kg спрямо автобус и 1.08kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Крушето до Горна Оряховица?
Билет влак от Крушето до Горна Оряховица е 1,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Крушето до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Крушето до Горна Оряховица е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Крушето и Горна Оряховица от влак?
Крушето до Горна Оряховица е 12,09 km.
Колко време трае влак между Крушето и Горна Оряховица?
Крушето до Горна Оряховица е средно 0 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Крушето до Горна Оряховица?
Крушето до Горна Оряховица има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Крушето до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от Крушето до Горна Оряховица тръгва на 08:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Крушето до Горна Оряховица?
Последният влак от Крушето до Горна Оряховица тръгва на 23:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Крушето до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Крушето до Горна Оряховица?
Има средно 4 от Крушето до Горна Оряховица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Крушето до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Крушето и Горна Оряховица е 0 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Крушето към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между Крушето и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за Крушето до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от Крушето до Горна Оряховица създава 0.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Крушето

Популярни маршрути

Международни маршрути от Крушето и близките райони

Други дестинации от Крушето

Основни маршрути до Горна Оряховица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути