Намерете влак от Велико Търново до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 10:06
Последно отпътуване: 16:22
Разстояние 74km

Евтини билети за влак от Велико Търново до Ловеч на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велико Търново до Ловеч. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Ловеч?

За да стигнете до Ловеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Велико Търново до Ловеч?

Средната цена на билети за влак от Велико Търново до Ловеч е 3,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Велико Търново до Ловеч могат да бъдат около 3,05 лв..

Влакове от Велико Търново до Ловеч


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Ловеч е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Ловеч и къде ще пристигнете?

Влаковете до Ловеч заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на ЛОВЕЧ - СП., ЛОВЕЧ or ЛОВЕЧ-СЕВЕР.

Колко влакови връзки има от Велико Търново до Ловеч всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Ловеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ловеч с влак?

Първият влак до Ловеч тръгва в 10:11, докато последният в 16:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 59 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Ловеч за 2 hours and 16 minutes.