Намерете влак от Велико Търново до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,05 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 49 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 09:13
Последно отпътуване 19:12
разстояние 74 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Велико Търново до Ловеч

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ловеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Велико Търново до Ловеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват билетите за влак от Велико Търново до Ловеч?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Ловеч също само за 3,05 лв., докато средната цена е 3,54 лв..

Кои фирми пътуват от Велико Търново до Ловеч с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велико Търново до Ловеч, предлагани от Bdz.

Влакове от Велико Търново до Ловеч

Кога заминават влаковете до Ловеч и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 49 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Ловеч за 2 ч. 40 мин.. Първият влак тръгва от Велико Търново в 09:13, докато последният тръгва в 19:12.

На кои станции можете да хванете влака до Ловеч и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Ловеч на ВЕЛИКО ТЪРНОВО, който пристига на ЛОВЕЧ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ - СП. and ЛОВЕЧ - ЮГ.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Ловеч е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки има от Велико Търново до Ловеч всеки ден?

Ако желаете да отидете в Ловеч от Велико Търново с влак, 12 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 12 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Велико Търново до Ловеч с влак, има 12 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 12 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.