Намерете влак от Ловеч до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 25 мин.
Връзки на ден 32
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 123km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Ловеч до София

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Ловеч до София?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ловеч и София.

Каква е цената на билетите за влак от Ловеч до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Ловеч до София също само за 6,55 лв., докато средната цена е 14,15 лв..

Влакове от Ловеч до София


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ловеч и София?

Влаковете до София заминават от Ловеч от ЛОВЕЧ - СП. or ЛОВЕЧ и пристигат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Ловеч с влак?

24 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 24 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

Необходими са средно 4 hours and 53 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:01, докато последният тръгва от Ловеч в 18:01.