Намерете влак от Пловдив до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 22 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 54km

Евтини билети за влак от Пловдив до Карлово на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Карлово. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Карлово?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Карлово, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Карлово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Карлово за 1,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Карлово струват средно 2,98 лв..

,

Влакове от Пловдив до Карлово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Пловдив и Карлово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Карлово?

Влаковете до Карлово заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карлово от Пловдив с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Карлово с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карлово с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карлово за 1 hour and 15 minutes, но средно отнема 1 hour and 21 minutes. Първият влак, водещ до Карлово е в 07:11, докато последният тръгва от Пловдив в 19:11.