Намерете влак от Сливен до Казанлък

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Казанлък

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 34 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 01:05
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 76km

Евтини билети за влак от Сливен до Казанлък на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Казанлък. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Сливен до Казанлък с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Казанлък.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Казанлък?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Казанлък е 4,75 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Казанлък могат да бъдат около 2,60 лв..

Влакове от Сливен до Казанлък


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Сливен и Казанлък, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Казанлък?

Влаковете до Казанлък заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на КАЗАНЛЪК.

Колко влакови връзки има от Сливен до Казанлък всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Казанлък от Сливен, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до Казанлък с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Казанлък тръгва в 01:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 1 hour and 31 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Казанлък за 1 hour and 20 minutes.