Влак София - Харманли цени от 2,23 лв.

Започва от
2,23 лв.
откривам

София до Харманли с влак

Пътуването от София до Харманли от влак е 228,45 km и отнема 5 ч 22 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 08:53 ч. и последното на 21:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Харманли от влак само за 2,23 лв. или за 8,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,23 лв..

Най-ниската цена2,23 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 22 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена2,23 лв.
Най-висока цена8,45 лв.
Първо заминаване08:53 ч.
Последно заминаване21:25 ч.
Разстояние228,45 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеХарманли
Превозвачи

Пътуване от София до Харманли с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Харманли? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Харманли?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Харманли. Средно обаче ще платите около 6,03 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,23 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Харманли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Харманли варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 6,03 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Харманли с влак?

Разстоянието между София и Харманли е приблизително 228,45 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 22 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Харманли, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Харманли ще завършат пътуването в 4 ч 13 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 22 мин, за да пътувате 228,45 km между София и Харманли.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Харманли?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 08:53 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Харманли. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 08:53 ч., а последният - в 21:25 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Харманли могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Харманли?

В София спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Харманли, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Харманли има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Харманли, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 10 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Харманли, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от София до Харманли всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 8 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Харманли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Харманли
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Харманли.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Харманли, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Харманли.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Харманли

Най-евтините билети за влак София - Харманли могат да бъдат намерени само за 5,81 лв., ако имате късмет, или средно за 7,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Харманли с влак

Когато пътувате до Харманли с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Харманли
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Харманли от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Харманли Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.99kg
Автобус
17.13kg
Полет
45.69kg
Кола
36.55kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Харманли с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Харманли са 15.99kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Харманли? Като вземете влака между София и Харманли, ще спестите 29.7kg CO2 емисии спрямо полет, 1.14kg спрямо автобус и 20.56kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Харманли?
Билет влак от София до Харманли е 6,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,23 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Харманли?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Харманли е 2,23 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Харманли от влак?
София до Харманли е 228,45 km.
Колко време трае влак между София и Харманли?
София до Харманли е средно 5 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 13 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Харманли?
София до Харманли има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Харманли?
Най-ранният влак от София до Харманли тръгва на 08:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Харманли?
Последният влак от София до Харманли тръгва на 21:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Харманли?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,23 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Харманли?
Има средно 2 от София до Харманли.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Харманли от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Харманли е 4 ч 13 мин.
Има ли директен влак от София към Харманли?
Да, има директен влак между София и Харманли.
Какви са емисиите на CO2 за София до Харманли от влак?
Пътуването на влак от София до Харманли създава 15.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Харманли

Свързани маршрути

Други популярни маршрути