Намерете влак от София до Харманли

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,51лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 21:00
Разстояние 228km

Евтини билети за влак от София до Харманли на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Харманли. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Харманли, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Харманли?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Харманли.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Харманли?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Харманли от 6,55 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 13,78 лв..

Влакове от София до Харманли


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Харманли, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Харманли?

Влаковете до Харманли заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ХАРМАНЛИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Харманли от София с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Харманли с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от София до Харманли с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Харманли тръгва в 05:11, докато последният в 21:11. Пътуването продължава средно 4 hours and 36 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Харманли за 4 hours and 10 minutes.