Намерете влак от Бургас до Харманли

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,13лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 19 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 144km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Харманли

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Харманли?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Харманли, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Харманли?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Харманли е 11,15 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Харманли могат да бъдат около 6,90 лв..

Влакове от Бургас до Харманли


Тъй като пътуването между Бургас и Харманли е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Харманли?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ХАРМАНЛИ.

Пътуване с влак до Харманли от Бургас: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Харманли с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Харманли

С най-бързите връзки ще бъдете в Харманли за 5 hours and 15 minutes, но средно отнема 6 hours and 10 minutes. Първият влак, водещ до Харманли е в 05:08, докато последният тръгва от Бургас в 18:08.