Намерете влак от Сливен до Харманли

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,20лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 8 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 15:53
Разстояние 91km

Евтини билети за влак от Сливен до Харманли на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Харманли. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Сливен до Харманли с влак?

За да стигнете до Харманли с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Харманли?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до Харманли от 5,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,70 лв..

Влакове от Сливен до Харманли


Тъй като пътуването между Сливен и Харманли е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Харманли?

Влаковете до Харманли могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ХАРМАНЛИ.

Колко връзки дневно има до Харманли от Сливен с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Харманли с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Харманли

Докато първият влак до Харманли тръгва в 01:12, последният е насрочен за 15:12. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 16 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Харманли за 5 hours and 41 minutes.