Намерете влак от Сливен до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,16лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 3 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 00:47
Последно отпътуване: 18:12
Разстояние 161km

Евтини билети за влак от Сливен до Плевен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Плевен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Плевен е 17,93 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Плевен могат да бъдат около 6,35 лв..

Цена на билет Сливен - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
16,99 лв. Още Още Още Още 19,34 лв. Още

Влакове от Сливен до Плевен


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки има от Сливен до Плевен всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Сливен, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 00:11, последният е насрочен за 11:11. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 22 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 6 hours.