Влак Сливен - Плевен цени от 12,93 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
12,93 лв.

Сливен до Плевен с влак

Пътуването от Сливен до Плевен от влак е 161,32 km и отнема 8 ч 16 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 18:33 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Плевен от влак само за 12,93 лв. или за 28,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,93 лв..

Най-ниската цена12,93 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 16 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена12,93 лв.
Най-висока цена28,90 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване18:33 ч.
Разстояние161,32 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеПлевен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Pleven

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Плевен с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Плевен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Сливен до Плевен с влак?

Цените на билетите за влак от Сливен до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Плевен ще струват 12,93 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 18,24 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Сливен до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 18,24 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Плевен с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 16 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 161,32 km от Сливен до Плевен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Плевен да отнеме повече от 8 ч 16 мин. Разстоянието между Сливен и Плевен е около 161,32 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 16 мин. Обаче най-бързите маршрути между Сливен и Плевен продължават 5 ч 6 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до Плевен?

В Сливен спирките за заминаване включват Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven, Pleven. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Плевен?

Ще можете да пътувате от Сливен до Плевен, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Плевен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Сливен до Плевен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 8 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Pleven

Евтини билети за влак от Сливен до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Pleven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,69 лв. до 13,13 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 26% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Плевен

Най-евтините билети за влак Сливен - Плевен могат да бъдат намерени само за 11,37 лв., ако имате късмет, или средно за 12,92 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с влак

Когато пътувате до Плевен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Плевен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Плевен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.29kg
Автобус
12.1kg
Полет
32.26kg
Кола
25.81kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Плевен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Плевен са 11.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Плевен? Като вземете влака между Сливен и Плевен, ще спестите 20.97kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.52kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Плевен?
Билет влак от Сливен до Плевен е 18,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Плевен е 12,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Плевен от влак?
Сливен до Плевен е 161,32 km.
Колко време трае влак между Сливен и Плевен?
Сливен до Плевен е средно 8 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Плевен?
Сливен до Плевен има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Плевен?
Най-ранният влак от Сливен до Плевен тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Плевен?
Последният влак от Сливен до Плевен тръгва на 18:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Плевен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Плевен е 5 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Плевен?
Да, има директен влак между Сливен и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Плевен от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Плевен създава 11.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути