Влак Сливен - Добрич цени от 13,42 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Добрич с влак

Пътуването от Сливен до Добрич от влак е 156,68 km и отнема 6 ч 12 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:59 ч. и последното на 16:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Добрич от влак само за 13,42 лв. или за 15,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,42 лв..

Най-ниската цена13,42 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 12 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена13,42 лв.
Най-висока цена15,05 лв.
Първо заминаване03:59 ч.
Последно заминаване16:10 ч.
Разстояние156,68 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеДобрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Dobrich

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Добрич с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Добрич? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Добрич?

Цените на билетите за влак от Сливен до Добрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Добрич ще струват 13,42 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Добрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Добрич с влак?

Разстоянието между Сливен и Добрич е приблизително 156,68 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 12 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Сливен и Добрич с влак обикновено отнема 6 ч 12 мин, за да се измине разстояние от 156,68 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Добрич ще ви отнеме 4 ч 21 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Добрич е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Добрич?

В Сливен спирките за заминаване включват Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Когато пристигнете в Добрич, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Добрич?

Ще можете да пътувате от Сливен до Добрич, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Добрич, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Сливен до Добрич всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Dobrich

Евтини билети за влак от Сливен до Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Dobrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Добрич

Най-евтините билети за влак Сливен - Добрич могат да бъдат намерени само за 13,13 лв., ако имате късмет, или средно за 13,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Добрич с влак

Когато пътувате до Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.97kg
Автобус
11.75kg
Полет
31.34kg
Кола
25.07kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Добрич са 10.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Добрич? Като вземете влака между Сливен и Добрич, ще спестите 20.37kg CO2 емисии спрямо полет, 0.78kg спрямо автобус и 14.1kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Добрич?
Билет влак от Сливен до Добрич е 14,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Добрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Добрич е 13,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Добрич от влак?
Сливен до Добрич е 156,68 km.
Колко време трае влак между Сливен и Добрич?
Сливен до Добрич е средно 6 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Добрич?
Сливен до Добрич има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Добрич?
Най-ранният влак от Сливен до Добрич тръгва на 03:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Добрич?
Последният влак от Сливен до Добрич тръгва на 16:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Добрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Добрич е 4 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Добрич?
Да, има директен влак между Сливен и Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Добрич от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Добрич създава 10.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути