Намерете влак от Сливен до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 36 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 21:07
Разстояние 270km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Перник

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сливен до Перник: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Перник.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Перник?

Билетите за влак от Сливен до Перник струват средно 13,00 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,00 лв..

Влакове от Сливен до Перник


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Перник?

Можете да хванете влака до Перник на СЛИВЕН, който пристига на ПЕРНИК.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Сливен до Перник?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Перник с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Перник

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 44 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Перник за 6 hours and 22 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 01:03, докато последният тръгва в 21:03.