Влак Сливен - Варна цени от 10,04 лв.

Започва от
10,04 лв.
откривам

Сливен до Варна с влак

Пътуването от Сливен до Варна от влак е 142,2 km и отнема 4 ч 19 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 04:04 ч. и последното на 16:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Варна от влак само за 10,04 лв. или за 11,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,04 лв..

Най-ниската цена10,04 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 19 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена10,04 лв.
Най-висока цена11,66 лв.
Първо заминаване04:04 ч.
Последно заминаване16:10 ч.
Разстояние142,2 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеВарна
Превозвачи

Влак Билети от Sliven до Varna

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Сливен до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Сливен до Варна с влак?

Средно билетът за влак от Сливен до Варна ще ви струва 10,84 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,04 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 10,84 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Варна.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Варна с влак?

Пътуването от Сливен до Варна с влак обикновено отнема 4 ч 19 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 142,2 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 19 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Сливен до Варна, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Варна ще завършат пътуването в 3 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 19 мин, за да пътувате 142,2 km между Сливен и Варна.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Варна. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Варна.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Варна?

Маршрутът от Сливен до Варна се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Varna

Евтини билети за влак от Сливен до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.95kg
Автобус
10.67kg
Полет
28.44kg
Кола
22.75kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Варна са 9.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Варна? Като вземете влака между Сливен и Варна, ще спестите 18.49kg CO2 емисии спрямо полет, 0.72kg спрямо автобус и 12.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Варна?
Билет влак от Сливен до Варна е 10,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Варна е 10,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Варна от влак?
Сливен до Варна е 142,2 km.
Колко време трае влак между Сливен и Варна?
Сливен до Варна е средно 4 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Варна?
Сливен до Варна има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Варна?
Най-ранният влак от Сливен до Варна тръгва на 04:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Варна?
Последният влак от Сливен до Варна тръгва на 16:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Варна?
Има средно 1 от Сливен до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Варна е 3 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Варна?
Да, има директен влак между Сливен и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Варна от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Варна създава 9.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути