Намерете влак от Перник до Кюстендил

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 58 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 07:02
Последно отпътуване: 19:45
Разстояние 45km

Евтини билети за влак от Перник до Кюстендил на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Перник до Кюстендил. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Перник до Кюстендил с влак?

За да стигнете до Кюстендил с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Перник до Кюстендил?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Перник до Кюстендил от 1,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,43 лв..

Влакове от Перник до Кюстендил


За къси разстояния като тези между Перник и Кюстендил, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Перник до Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил могат да заминат от ПЕРНИК и да пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има до Кюстендил от Перник с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Перник до Кюстендил с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Кюстендил за 1 hour and 46 minutes, но средно отнема 1 hour and 54 minutes. Първият влак, водещ до Кюстендил е в 07:06, докато последният тръгва от Перник в 19:06.