Намерете влак от Велинград до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 36 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 04:55
Последно отпътуване: 21:10
Разстояние 92km

Евтини билети за влак от Велинград до София на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Велинград до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Велинград до София?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велинград до София, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велинград до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Велинград до София също само за 3,70 лв., докато средната цена е 6,00 лв..

Влакове от Велинград до София


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велинград и София?

Влаковете заминават от Велинград от ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ и пристигат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко връзки дневно има до София от Велинград с влак?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велинград до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Велинград до София и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 36 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 4 hours. Първият влак тръгва от Велинград в 04:11, докато последният тръгва в 17:11.