Влак Хасково - Пловдив цени от 2,90 лв.

Започва от
2,90 лв.

Хасково до Пловдив с влак

Пътуването от Хасково до Пловдив от влак е 70,8 km и отнема 2 ч 6 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:34 ч. и последното на 11:34 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до Пловдив от влак само за 2,90 лв. или за 2,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,90 лв..

Най-ниската цена2,90 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 6 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена2,90 лв.
Най-висока цена2,90 лв.
Първо заминаване10:34 ч.
Последно заминаване11:34 ч.
Разстояние70,8 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Хасково до Пловдив с Virail

Планирате да пътувате от Хасково до Пловдив? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Хасково до Пловдив?

Средно билетът за влак от Хасково до Пловдив ще ви струва 2,90 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 2,90 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Хасково до Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 2,90 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Хасково до Пловдив с влак?

Разстоянието между Хасково и Пловдив е приблизително 70,8 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 6 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Хасково до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Хасково и Пловдив ще завършат пътуването в 2 ч 6 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 6 мин, за да пътувате 70,8 km между Хасково и Пловдив.

По кое време на деня мога да пътувам от Хасково до Пловдив?

По принцип първото отпътуване за деня от Хасково ще бъде в 10:34 ч., а последното - в 11:34 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Хасково до Пловдив могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Хасково до Пловдив, който тръгва в 10:34 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 11:34 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Хасково до Пловдив?

Можете да тръгнете от Хасково на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Хасково и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Хасково до Пловдив?

Ако искате да стигнете от Хасково до Пловдив, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Хасково и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Хасково до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хасково до Пловдив

Най-евтините билети за влак Хасково - Пловдив могат да бъдат намерени само за 2,62 лв., ако имате късмет, или средно за 3,34 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Хасково до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Хасково до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.96kg
Автобус
5.31kg
Полет
14.16kg
Кола
11.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хасково и Пловдив са 4.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хасково и Пловдив? Като вземете влака между Хасково и Пловдив, ще спестите 9.2kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хасково до Пловдив?
Билет влак от Хасково до Пловдив е 2,90 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до Пловдив е 2,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и Пловдив от влак?
Хасково до Пловдив е 70,8 km.
Колко време трае влак между Хасково и Пловдив?
Хасково до Пловдив е средно 2 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Хасково до Пловдив?
Хасково до Пловдив има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хасково до Пловдив?
Най-ранният влак от Хасково до Пловдив тръгва на 10:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хасково до Пловдив?
Последният влак от Хасково до Пловдив тръгва на 11:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хасково до Пловдив?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Хасково, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara) и можете да стигнете до Plovdiv Central Train Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хасково и Пловдив е 2 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Хасково към Пловдив?
Да, има директен влак между Хасково и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Хасково до Пловдив създава 4.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути