Намерете влак от Хасково до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 6 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 71km

Сравнете най-добрите цени за влак от Хасково до Пловдив

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Хасково до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Хасково до Пловдив?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Хасково - Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Хасково до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Пловдив е 2,88 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Пловдив могат да бъдат около 2,85 лв..

Влакове от Хасково до Пловдив


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Хасково и Пловдив е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от ХАСКОВО и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има до Пловдив от Хасково с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Хасково до Пловдив с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 08:11, докато последният в 19:11. Пътуването продължава средно 1 hour and 48 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 1 hour and 41 minutes.